Volby prezidenta - co na ně říkáte? Vyřešeno
Re: Volby
Komunista je přijatelnější???? no to mě poser.. kolik Ti je?
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Když to shrnu za sebe, tak mi nezbylo nic jiného, než volit Dienstbiera, není ideální, ale když radši z obavy znemožnili volbu Okamury, nic lepšího k mání nebylo. Dientsbiera staršího jsem nesnášel, za jeho vlezdoprdelství Sudetákům, mladší se zdá v mnohém rozumný. Nakonec nám tedy zbyly dva blbci, jeden větší, druhý menší, ale jen o fous. Takže budu volit toho menšího. A musím říct, že nechápu lidi (do lidí nepočítám těch 20-30% zlodějů a asociálů), co volí Kalouska, ale oni si to za nějaký čas po volbách zase uvědomí, to už bude ovšem pozdě.
P.S.: Komunista by byl nejideálnější, kdyby žil Husák, klidně bych ho zvolil, protože by pořád přečníval současnou chásku.
P.S.: Komunista by byl nejideálnější, kdyby žil Husák, klidně bych ho zvolil, protože by pořád přečníval současnou chásku.
já řeknu už jen jedno. Každej máme svojí hlavu... nikdo z nás se stejně nenechá přesvědčit k jinému názoru než co má... tak to tak nechme.
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Schwarzenberg byl pro zvýšení daně, já si fakt nejsem jistej, jestli lidi ví co chtěj...
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
Byl pro hodně věcí.. daně, ACTU, ale to někomu názor stejně nezmění, bohužel. Osobně si myslím, že to Zeman stejně vyhraje, i když nebudu radši hádat, protože jsem určitě před volbami netipoval „dvojku” Zeman vs. Schwarzenberg. Uvidíme, jak to celé dopadne.
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
to já jsem tipoval, ale co s tim jeden člověk udělá, nikoho jsem nepřemluvil a kdo říkal, že bude volit jiný tak volil vochrapu
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS
iPhone XS
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já si myslím, že by ty daně zvedli i levičáci, kdyby byli u moci. Náš státní rozpočet je jedna velká díra, tedy spíše tunel a daně jsou tak nějak jediný způsob, jak přivést do rozpočtu nějaký peníz navíc. Stranická příslušnost zde nehraje roli, Zeman byl ČSSD a taky pachtil s Klausem, modrým ptákem
Z těch dvou je kníže nejmenší zlo v tom smyslu, že by nemusel sám již hrotit tolik prachy, když má takový majetky, ale je pravda, že coby nastrčená loutka bude hodně ovlivněnej Kalouskem a Nečasem a pokud tihle dva kokoti budou ve sněmovně, nikam se tato republika nehne. Je to těžký, ale vzhledem k minulosti Zemana je Karel pro mnoho lidí lepší alternativa a myslím si, že je v tuto chvíli docela odvoditelné, že to nakonec i vyhraje.

X píše:Komunista by byl nejideálnější, kdyby žil Husák, klidně bych ho zvolil, protože by pořád přečníval současnou chásku.
Husák měl ve čtvrtek 100. výročí narození, to nám ty volby vyšly docela symbolicky

Kromě toho to byl člověk, který sám dokázal vysekat z cely smrti sebe i všechny další obviněné, z celé takzvané protistátní skupiny. Na rozdíl od Milady Horákové, která se doznala ke všem zločinům, co spáchala!
A když už jsme u těch kriminálníků, tak havlovi vrazi, propuštění na amnestii, povraždili víc lidí než komunisté v politických procesech padesátých let...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Volby prezidenta - co na ně říkáte?
Radši Schlafenberga. Ten to alespoň prospí a nic nezkazí.
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
On ho Kalousek během chrápání rád zaskočí.
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ještě štěstí, že já ještě nemůžu volit, bávalého komunistu né děkuji
A Schwarzenberga? Vypadá hrozně, mluví hrozně navíc usíná po dvou větách.
Ještě ke všemu je pro změnu české koruny na €uro, podpořil veškeré zvýšení DPH, podpořil vyučování rómštiny ve školách (a já jako absolutní odpůrce cigánů!.. ), a absolutní vrchol byl, že chce platby na VŠ..
Opravdu skvělý výběr prezidentů.

A Schwarzenberga? Vypadá hrozně, mluví hrozně navíc usíná po dvou větách.
Ještě ke všemu je pro změnu české koruny na €uro, podpořil veškeré zvýšení DPH, podpořil vyučování rómštiny ve školách (a já jako absolutní odpůrce cigánů!.. ), a absolutní vrchol byl, že chce platby na VŠ..
Opravdu skvělý výběr prezidentů.
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
Kdo volí Schwarzenberga, volí Kalouska. Divím se, že tohle spousta lidí nechápe. Skoro všichni nadávají na vládu, ale pak volí člověka, který v té vládě sedí a společně s Nečasem, Kalouskem a dalšíma podvodníkama schvaluje zákony, které poškozují většinu lidí v této zemi. Někdy mi fakt zůstává rozum stát.
Naposledy upravil(a) youcomp dne 13 led 2013 11:30, celkem upraveno 1 x.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”