Volby prezidenta - co na ně říkáte? Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Kdo by měl být podle vás prezidentem České Republiky.

Karla Schwarzenberga
42
49%
Miloše Zemana
43
51%

Celkem hlasů: 85

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Volby prezidenta - co na ně říkáte?

Příspěvekod petr22 » 13 led 2013 11:46

Pokud uvadis negativni informace pouze o jednom z kandidatu, je to primo ukazkove kydani hnoje.

Na Bamberg se treba uz take skoro zapomelo.......nebo treba Olovo a Stirin.

Reklama
youcomp
nováček
Stav:

Příspěvekod youcomp » 13 led 2013 11:53

Petr22

Sorry, ale asi nechápeš o čem je diskuse. Je logické, že příznivci nějakého kandidáta budou vyzdvihovat jeho pozitiva a kritici zase negativa. To je naprosto přirozené. Nechť tady někdo napíše Zemanova negativa, nemám s tím problém. Jasně jsem napsal, že jsem ho v 1. kole nevolil, ale považuju jej za menší zlo. A logicky budu psát co mi vadí na jeho protikandidátovi. Kydání hnoje je, když píšu drby a pomluvy, pokud napíše co dotyčný člověk jako ministr prosazuje a podepisuje jsou to fakta.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 13 led 2013 11:54

Souhlasím s petrem

Navíc všichni vytahujete církevní restituce, školné na VŠ, poplatky u doktora. A co když to někomu vážně nevadí?

- z dlouhodobého hlediska beru restituce jako plus (netřeba platit obhospodařování nemovitostí, "zaměstnance" církve)
- školné mi jako studentovi nevadí pokud bude formou odložených splátek poté, co si najdu zaměstnání. Na VŠ nikdo nikoho nenutí a jak jsem viděl přístup mnoha lidí v prváku, tak se jim jen nechce makat
- poplatky taky beru bez problémů a řekl bych, že jsem u doktora častěji než většina z vás

Někdo ty nepopulární kroky dělat musí. Jasně, všichni chceme ve vládě Jánošíky, kteří se pro republiku rozdají. Ale stejně tak všichni víte, že je to nereálné
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 13 led 2013 11:56

Kydani hnoje NENI to same co pomluvy a drby

A predhaneni se v tom, kdo dokaze najit nejvic nedostatku na konkurencnim kandidatovi nepovazuji za diskusi, protoze prave to je kydani hnoje. Tzn priznivci jednoho kandidata neprosazuji jeho pozitiva, ale negativa toho druheho.

Jedine co vidim je hadka o tom, kdo z tech dvou je mensi lump
Naposledy upravil(a) petr22 dne 13 led 2013 11:58, celkem upraveno 3 x.

youcomp
nováček
Stav:

Příspěvekod youcomp » 13 led 2013 11:56

Žbeky

Ale o to přece nejde. Já jsem poukazoval na to, že spousta lidí na tyto věcí nadává a pak volí člověka, který je prosazuje. Tudíž rozpor slov a činů a to mě zaráží. Pokud jak píšeš, to někomu nevadí, je to pravičák a současnou vládu podporuje pak je logické, že volí Schwarzenberga, s tím fakt problém nemám, ale já psal o něčem jiném.

--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Led 2013 11:58) ---

Petr22

Jde o to, že my nejsme novináři. Ti by měli být objektivní a informovat vyváženě o všem. Voliči naopak píšou své názory, proč někoho volí a proč naopak někomu dát hlas nemůžou. Když napíšu důvody proč někoho volit nechci, tak to není kydání hnoje. Fakt sorry, ale podle mě si pleteš pojmy.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 13 led 2013 12:01

Takze proc volit Zemana ? Krome toho, ze je udajne mensi zlo ( i kdyz tech afer mel pomerne hodne vcetne objednavky vrazdy)?

Porad nevidim nic jineho, nez zavody ve vymysleni vsemoznych duvodu proc nekoho nevolit.

youcomp
nováček
Stav:

Příspěvekod youcomp » 13 led 2013 12:03

Petr22

Objednávka vraždy? Sorry, ale teď ses přesně dopustil toho kydání hnoje. TO jsou přesně ty drby a pomluv, copak jej někdo obvinil či odsoudil za takovou věc? To už je fakt silná káva. Já psal pouze fakta. No nic teď jsou oba na čt 24 u Moravce tak nechť si každý udělá názor sám.

Kotik
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Kotik » 13 led 2013 12:04

youcomp: Poukazuješ na to, co kdo podporuje, veřejně se hlásí. Je také ale rozdíl, jestli to říká jak to je, nebo říká věci, které se ostatním zrovna líbí (fenomén dnešní doby, tzn. jenom v podstatě účelné házení špíny - či-li kydání hnoje.. ;) ), což se někomu hodí, navíc člověk který x let nebyl v politice (současné!)
Jinak souhlasím jak s Petrem (již jsem naznačil) tak Žbekym..

EDIT: Tím nehodnotím, ani nepovyšuji jednoho kandidáta na druhým, ale poukazuji na to, jakým způsobem se šíří (vybírají) informace..
Naposledy upravil(a) Kotik dne 13 led 2013 12:19, celkem upraveno 2 x.
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW​-HF 5.1 4000

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 13 led 2013 12:04

Ano, nejaky pan Srba sel na 12 let do vezeni.

A za pomluvu ani drb to nebylo.

Ale to presne sedi k tomu co jsem psal - hledani nedostatku ciziho kandidata a prehlizeni nedostatku vlastniho.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 13 led 2013 12:06, celkem upraveno 1 x.

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 13 led 2013 12:06

petr22 píše:Zvedani DPH a s tim spojene zvysovani cen vyrobku je vyborny argument ze strany levice, ktera chce zase zase zvysovat dane firmam, coz bude mit naprosto stejny vysledek.

Zvyšování DPH, s ním spojené zvyšování cen základních životních potřeb a na něj navazující nižší příjem do státní kasy je fakt, který může ignorovat jen opilec jako Kalousek nebo senila jako Schwarzenberg, nikoliv argument levice, ale ekonomický důsledek.
Ono zvyšování daní "hrozí" především lidem s vysokými příjmy, takže holt milionáři budou kupovat o jednu bednu kaviáru měsíčně méně. Nevím jak se hodnotíš ty, ale mě v tomhle ohledu nic nehrozí. Spíš naopak, po nástupu pravice se chudým daně zvedly téměř okamžitě, současně se snížením pro bohaté.

O kydání hnoje raději nemluv, připomínáš Bamberg, ale neuvádíš jak kníže (užívání šlechtických titulů je už od první republiky protizákonné) hájil Čunkovy daňové úniky prohlášením, že v devadesátých letech přece takhle podváděl každý. Ty možná ano, ale já určitě ne!
Nehodlám podporovat někoho, kdo o mě lživě rozhlašuje takovéhle věci, to už radši dám hlas někomu, s kým sice v mnoha ohledech nesouhlasím, ale na první pohled vidím že mu funguje mozek, a nepokouší se vykoktat pár slov české hymny na melodii rakouské...

P.S. Jak to bylo s vraždou Kalouskova švagra?
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

divine
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod divine » 13 led 2013 12:09

Žbeky píše:Souhlasím s petrem

Navíc všichni vytahujete církevní restituce, školné na VŠ, poplatky u doktora. A co když to někomu vážně nevadí?

- z dlouhodobého hlediska beru restituce jako plus (netřeba platit obhospodařování nemovitostí, "zaměstnance" církve)
- školné mi jako studentovi nevadí pokud bude formou odložených splátek poté, co si najdu zaměstnání. Na VŠ nikdo nikoho nenutí a jak jsem viděl přístup mnoha lidí v prváku, tak se jim jen nechce makat
- poplatky taky beru bez problémů a řekl bych, že jsem u doktora častěji než většina z vás

Někdo ty nepopulární kroky dělat musí. Jasně, všichni chceme ve vládě Jánošíky, kteří se pro republiku rozdají. Ale stejně tak všichni víte, že je to nereálné

Školné by nevadilo, kdyby tomu odpovídala úroveň školy!!
Poplatky u doktora taky chápu-jedná se o 30 kč, což není tak hrozné. A když se podíváme do světa, tak naše zdravotnictví je velice levné.
Pokud píši bez diakritiky, tak jsem na mobilu!

Návod na základní diagnostiku počítače

staclu
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod staclu » 13 led 2013 12:26

Podle toho co tu vsichni pisou je jeden vetsi zlo nez druhej
Když chci poradit ohledně svého PC vždy mám na mysli tento počítač v podpisu
ZDROJ : MaxPower 500 W
CPU : AMD Phenom II x4 925 2,8 GHz