Ahojte dve blbe otazky jak jinak ode me :)),bohuzel :(.
1:Tchyni jsem daval do PC pametovku(ktera by tam asi nejela) a pri zapnuti smrad a zhorela ji zakladovka.Muzu za to ja???
2:Takze davam vlastni zakladovku,procesor a ramku a grafiku.ma otazka.Staci pri nabehnuti systemu dat dvd s win xp a dat opravit win?
nebo se me to rozjede i s novou zakladni deskou,proc.. atd???Hdd jsem nechal jeji i se zdrojem ma tam xp-cka.
Diky za odpovedi
Dve otazky,rychlovka :D Vyřešeno
Re: Dve otazky,rychlovka :D
1. Ano (i kdyby si za to nemohl)
2. Pokud Windows nabehnou, doinstaluj jen ovladace. Pokud ne, dej opravu, kdyz to nepomuze, preinstaluj Windows.
2. Pokud Windows nabehnou, doinstaluj jen ovladace. Pokud ne, dej opravu, kdyz to nepomuze, preinstaluj Windows.
Diky prubnu to.
Ale jeste k bodu jedna.Pro jistotu.Pocital jsem s tim ze pokud nebude souhlasit se zakladni deskou tak proste se nic nestane a jen se nezobrazi.
Ja jen kdyby jsem to nekdy jeste zkousel
.
Ale jeste k bodu jedna.Pro jistotu.Pocital jsem s tim ze pokud nebude souhlasit se zakladni deskou tak proste se nic nestane a jen se nezobrazi.
Ja jen kdyby jsem to nekdy jeste zkousel

-
- Pohlaví:
Karta těžko odpálila desku. To byla souhra náhod.
Pochybuji že ti systém na starém HDD bude fungovat s novou deskou.
Pochybuji že ti systém na starém HDD bude fungovat s novou deskou.
Cos tam daval za pamet? Svetelne a cichove efekty ma obvykle na svedomi napajeni ktere se dostane kde nema
Jinak co se tyce pocitacu - nejhorsi je opravovat comp pribuznym, tam muzes i za to ze se pomaleji nacitaji stranky nebo jsou posunute ikony
Jinak co se tyce pocitacu - nejhorsi je opravovat comp pribuznym, tam muzes i za to ze se pomaleji nacitaji stranky nebo jsou posunute ikony
-
- Pohlaví:
Aha já myslel že to byla karta a ona RAM. Tam se něco stát může.
Zvlast kdyz se povede narvat DDR2 pamet do desky pro DDR (vazne to jde, kolegyni se to povedlo)
Re: Dve otazky,rychlovka :D Vyřešeno
Chjo mam smulu.Bylo to DDR2 do DDR.Tak uz to nezkousejte odpali to desku :/.
Dekuji za rady.Jdu instalovat a opravovat :(((((((((.
Dekuji za rady.Jdu instalovat a opravovat :(((((((((.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”