převod word do pdf

Programy pro práci v kanceláři (Word, Excel, Access…=>Office)

Moderátor: Mods_senior

pee.tr
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

převod word do pdf

Příspěvekod pee.tr » 14 led 2013 09:43

Mám asi 300 stran *.doc. Udělám z něj PDF, ale potřeboval bych buď už při té tvorbě, nebo klidně až po ní ten PDF rozdělit na jednotlivé stránky. Uměl bych každou stránku zvlášť, i třeba pravidleně po X stranách. Jenže nevím, jak by šlo si určit, že potřebuju rozdělit podle konkrétního nepravidelně se objevujícího textu, který je někde po jedné stránce, jinde po třech, vždy na začátku stránky. Existuje něco takovýho? Případně by to šlo i přerozdělení původního wordu a pak něčím hromadně převést ty rozdělené wordy do pdf. Díky.
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.

Reklama
Speed_dead
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Re: převod word do pdf

Příspěvekod Speed_dead » 14 led 2013 12:54

Nestačila by virtuální pdf tiskárna?
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

LaB
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod LaB » 14 led 2013 13:29

Taky mě napadá jen manuální tisk přes virtuální tiskárnu. S PDF dělám denně, ale tohle jsem ještě nikde neviděl...

pee.tr
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod pee.tr » 14 led 2013 13:39

Tak ano, přes virtuální tisk udělám PDF, ale budu asi muset otrocky označit vždy požadovaný počet listů, dát tisk atd. Jde o to, že je to dle osob a každé náleží jiný počet listů. Někomu 2, jinému 3, atd. Titulek na začátku listu pro každou osobu je stejný, tak jsem si myslel, jestli by to nešlo někde definovat, že od tohoto místa má vždy začínat nový PDF soubor. No nic, nevadí, díky.
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.

Mirdad69
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Mirdad69 » 14 led 2013 13:40

Nejspíš by to šlo makrem. Ale s makrem ve Wordu nemám zkušenosti. Nemůžu zjistit, jak dostanu info o aktuální stránce. Makro na hledání řetězce a export do pdf se mi podařilo nahrát. Ale s tou stránkou nějak nemohu pohnout.

pee.tr
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod pee.tr » 14 led 2013 14:28

Díky za tvou snahu, ale teď ve finále zjišťuju, že tam budou chtít i razítko s podpisem, takže se to stejně bude muset do PDF skenovat jako doposud. :|

Zpět na “Kancelářské balíky”