Zdravim, nějaký ten pátek jsem hrál battlefield 3 naprosto bez problému, poté má vášeň nějak utichla a dnes... Dnes jsem si chtěl po 3 měsících opět zahrát. Za tu dobu vyšlo pár patchů - ok stáhnul jsem a nainstaloval. Ale co se mi nestalo - nejprve mi to psalo že game data is corrupted. Nevadí, strejda google poradí řekl jsem si a vrhl jsem na to. A skutečně, odpověď mi byla po několika málo minutách ze spárů gůglu vydána a já se vesele těšil že si konečně zahraju.
Nastal ale další problém. Bezprostředně po načtení se mi ovšem hra kousla a pověděla mi že se ráčila přestat pracovat. Dobrá, nevadí - říkal jsem si stále trochu optimisticky a opět zabrousil na gůgla. Našel jsem spoustu tipů a triků takže jsem aktualizoval punkbuster, nahradil spoustu souborů a skvělé! Konečně si zahraju zaradoval jsem se naivně. Další chyba je že se mi hra načte a já se dokonce i stihnu spawnout ale cca. 20 vteřin po tom se mi hra kousne a konec. Ukončit přes správce úloh jedině. Toto už ovšem vyřešit nedokážu - máte s tímto někdo zkušenosti? Co s tím?
A info na závěr: Hra origo, ruská verze. PC dostatečné - odehrál jsem na něm 120 hodin battla.
Předem díky!
Battlefield 3 kousne se a konec Vyřešeno
Re: Battlefield 3 kousne se a konec
Zkoušel jsi opravu instalace? Ale ta RU verze, taky není nic dobrého.
Ano, tu jsem zkoušel - dokonce hned 2x. Asi to nebude to pravé ořechové ale za tu cenu... Nicméně mám spoustu přátel kteří s RU verzí hrají naprosto bez problému.
co máš za sestavu?
AMD FX-6300 6x @4,8Ghz|Gelid Solution Tranquillo rev.2| 2x Corsair Vengeance Low Profile 4GB DDR3 1600 |MSI R7870 Twin Frozr 2GD5/OC|Seagate Barracuda 7200.14 1TB|MSI 990FXA-GD55|OCZ ZS Series 550W
Mám notebook, konkrétně Intel I5, GeForce GT540M a 4GB RAM ale jak jsem říkal - odehrál jsem tu 120 hodin naprosto bez problému, tam problém nebude.
Zkontroluj ještě teploty při hraní. Použij program HW Monitor
Problém je v tom že já se k tomu hraní ani moc nedostanu ale tam kam se dostanu mám díky chladící podložce teploty kolem 80°C.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
http://www.youtube.com/watch?v=_EQjIFJrV7o Zkus můj návod kdyžtak napiš na skype pod videem
UNITY3DNová česko slovenská komunita o Unity3D
Nefunguje, bohužel.
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Jak to máš s ovladači GK?
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.