adnroid-chyba analyzy
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
adnroid-chyba analyzy
cau,chtel jsem si dat do mobilu hry pres pc,na internetu jsem nasel ze musim mit v mobilu ES File Explorer,ten uz tam mam.kdyz ale dam hru do mobilu a chci ji nainstalovat tak mi to pise :pri analyze balicku doslo k problemu.zkousel jsem uz hodne her a ani jedna nejde
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: adnroid-chyba analyzy
A proč to neinstaluješ normálně přes Obchod play?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Pravděpodobně proto že se jedná o placenou hru. Dle mého je instalační balík poškozen, tak ho skus stáhnout odjinud.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
protoze nemam internet v mobilu a nemam ani pristup na wifi.hra by mela byt zdarma ale asi to je tim ze muj mobil ty hry co jsem zkousel nepodporuje.diven ovsem je proc kdyz si tam dam hru ktera by na ten mobil mela jit tak mi to napise malo pameti pritom mam pamet zkoro praznou
A máš zapnutou funkci Instalování z cizích zdrojů - Povoleno?? - najdeš v nastavní.
Co máš za telefon? Můžeš použít internetovou propustnost a na sdílet internet z PC do mobilu přes kabel.
Co máš za telefon? Můžeš použít internetovou propustnost a na sdílet internet z PC do mobilu přes kabel.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
instalovani z cizich zdroju mam povolene,mam sony xperia x10 mini.to stim internetam me ale zajima jak se to dela?
telefon nemam rootnuty takze to asi nepude co?
telefon nemam rootnuty takze to asi nepude co?
Root ve většině případů není nutný. Ty musíš mít volně místo na paměti telefonu ne na SD kartě. Jak říkám zkus apk stáhnout odjinud nebo nápis co to je za hru a já se ti po tom podivam.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A co prostě dojít do nějaké hospody s free wifi hotspotem a za jeden čaj si to tam stáhnout?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Bohužel máš stařičký Android kde tato funkce ( sdílení internetu ) není obsažena.
Toto by ti mohlo pomoci, ale vyžaduje to ROOT http://androidforum.cz/sdileni-internetu-z-pc-do-mobilu-t21819.html
A že ti nejdou některé hry, to může být taky důsledek stáří tvého zařízení a OS v něm.
Toto by ti mohlo pomoci, ale vyžaduje to ROOT http://androidforum.cz/sdileni-internetu-z-pc-do-mobilu-t21819.html
A že ti nejdou některé hry, to může být taky důsledek stáří tvého zařízení a OS v něm.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
rootovat se mi to nechce bojim se ze by se mi to nepovedlo.
OXXID:nemam zadnou urcitou hru jen jsem neco chtel kdyz nekde cekam abych mel co delat.nejlepe neco jako gta a nebo nejakou strilecku
OXXID:nemam zadnou urcitou hru jen jsem neco chtel kdyz nekde cekam abych mel co delat.nejlepe neco jako gta a nebo nejakou strilecku
Na x10mini si gta ani žádnou 3d GPS nezahrajes.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
nemusi to byt 3D,kdysi jsem mel na sony k750I hru podobnou gta myslim ze se jmenovala american ganster nebo tak nejak a celkem me to bavilo
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3267
-
od Steage7717
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 18:49
-
- 16
- 7667
-
od petr22
02 dub 2025 21:50
-
- 4
- 1144
-
od zik9
12 čer 2025 15:33
-
- 6
- 10181
-
od atari
16 bře 2025 11:11
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 3946
-
od walderan
04 dub 2025 15:42
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”