takhle se řeší kopie pro osobní potřebu na co máš ze zákona právo! pokud v tom vidíš něco jiného tak to lze sdělit do diskuze ale tohle nebylo řešení

jarod72pm píše:co to má znamenat zamknutí této diskuze? mmmartine?
takhle se řeší kopie pro osobní potřebu na co máš ze zákona právo! pokud v tom vidíš něco jiného tak to lze sdělit do diskuze ale tohle nebylo řešení
jarod72pm píše:co to má znamenat zamknutí této diskuze? mmmartine?
podle autorského zákona si mohu vytvořit kopii pro vlastní potřebu nebo jako zálohu a je mi vcelku jedno jak tu zálohu vytvořím protože dílo(jakékoliv) pokud tím nepoškodím obsah autora je můj zakoupený majetek a mám nárok na tu kopii .
mmmartin píše:Kopii si pro vlastní potřebu vytvořit mohu, ale pouze kopii díla legálně získaného ( s výjimkou počítačového programu, kde ani to není povoleno).
pompeus50 píše:
ahoj možná tento dotaz taky padl mnohokrát, ale když si chcu zkopírovat originální filmy do pc tak mi to hazí chybu
waterresist píše:podle autorského zákona si mohu vytvořit kopii pro vlastní potřebu nebo jako zálohu a je mi vcelku jedno jak tu zálohu vytvořím protože dílo(jakékoliv) pokud tím nepoškodím obsah autora je můj zakoupený majetek a mám nárok na tu kopii .
Ty si kupuješ právo shlédnout obsah nebo ho používat (v případě že je to nějaký soft), nekupuješ si TEN obsah a tedy nemáš právo ho šířit.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti