NEJEDE MI INTERNET
NEJEDE MI INTERNET
Otec poridil domu internet.Zakoupil ho u Eurotelu,ten vysokorychlostni internes ADSL.Svuj pocitac ma dole v obyvaku,takze ten modem je u nej dole,dokoupil kablik a provrtali jsme dirku ke me do pokoje,takze jsem si ten kablik dala do sveho pocitace a uzivala si internetu.jo jenze jak to chodi,ani mi se nevyhli viry,doslo to tak daleko ze jsem poprosila kamarada at mi smaze windows se vsim co tam mam a nahraje mi novy,taky to udelal,stejne jsem tam mela jen neporadek a potrebovala jsem ho vycistit,nahral mi tam XP profesional.....vsechno slo jak po masle,az do te doby,jak jsem klikla na ikonku internetu....STRANKA NENALEZENA!od te doby jsem prolezla cele nastaveni internetu v pocitaci a nevim si vubec rady.ted mam ten kablik strceny na notebooku a normalne mi internet jede...takze se bojim,jak jsme mazali a instalovali windows ze jsme tam museli neco spatneho udelat.snazim najit nekoho kdo mi pomuze.predem diky
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
U woken nejde vymazat aktivní připojení je třeba nejprve zřídit nové a pak až vymazat to původní.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud vím musí se lišit adresy počítačů alespoň o 1. Pokud Ti chodí notebooku, tak to nastav podle něj. Nejdříve se ale podívej do správce zařízení, zda tam nemáš otazník, nebo vykřičník. To by Ti chyběl nějaký ovladač. Též v Biosu musíš mít povolenou integrovanou síťovou kartu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nejde Vám ADSL Internt od O2 ?
Použijte technickou podporu provozovatele po telefonu !! Osobně mám ADSL od O2 a už jsem s těmito pracovníky vyřešil několik výpadků. Hovorné je ZDARMA a číslo je: 800184084. Mám s tím zatím jen samé dobré zkušenosti ! Tomáš Č.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4658
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 2964
-
od Alferi