Chtěl bych se zeptat co mám dělat, když zapnu notebook lenove z570e a naběhne pouze obrázek lenova , poté se začne, jakoby ukazovat spoutění systému windows 7 a spadne to do zotavení systému windows z chyb, zkoušel jsem dát ten průvodce na odstranění chyb( to oprava spouštěni systému), nic to nenašlo jen mi to píše tuto chybu
kód chyby to píše = 0x0 a píše, že neumí spravit.
Zkoušel sem dat i rozšířené obnovení systému a tam diagnostiku paměti windows, rozšířeně i základně a nic nenašlo píše , že je vše v pořádku a obnovení systému na to potřebuju disk nemám a obnovení bitové kopie též nemám. Ještě se dá zkusit příkazový řádek, ale v programování nějak není moje parketa. Co jsem vytušil, tak psali, že k ntb už se instalační disky nedávají a že prý existuje nějaká soustava tlačítek, kterým se u každý značky při zapnutí dá zadat příkaz na čistou přeinstalaci a doufám, že není problém, že mi nootbook jede jen v diagnostickém módu.
Přeinstalace windows 7 bez cd
-
- Pohlaví:
Re: Přeinstalace windows 7 bez cd
Vítej na PC-Help!
Ano u nb jsou recovery oddíly. Našel jsem toto:
Ano u nb jsou recovery oddíly. Našel jsem toto:
Notebooky tohoto výrobce jsou vybaveny zálohovacím programem „Acces IBM“, které vyvolá menu se zálohou nebo obnovení systému. Všechny modely počítačů Lenovo navícobsahují možnost vytvoření CD/DVD recovery.
Pro vytvoření CD/DVD postupujte následovně:
Postup v případě , že vlastníte notebook řady ThinkPad:
Zvolte nabídku Start->ThinkVantage->Recovery Media.
Postup v případě , že vlastníte notebook řady Lenovo 3000 :
Zvolte tedy nabídku Start->Lenovo Care->Create Recovery Media
Pokud si Recovery CD nevytvoříte, tak si jej můžete objednat u servisních partnerů firmy IBM-Lenovo
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8240
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30