Ahojte, prepáčťe ze vás ruším v nedelu ale mám tu nie problém ale spýtať by som sa chcel či by som na tejto zostave rozbehol niaku hru a v good nastavení...
AMD FX - 4100 3.6GHz 3,5GB RAM nVidia GT620 2GB GDDR3 Windows 7 32bit
PS : Pred tým som mal Pentium 4 3GHz len som vymenil ZAKLADNU DOSKU A PROCESOR...
ĎAKUJEEM
Naposledy upravil(a) Ltb dne 21 led 2013 00:08, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Úprava nadpisu
Ta grafika je strašně slabá, ale na low detailech bys mohl asi hrát vše z dnešní doby. Nebude to hitparáda a pravděpodobně se to bude sekat, ale s tím musíš počítat.
Ahoj,
příbuzná shání nový notebook na doma, úhlopříčka klasika 15,6...žádné nároky na přenášení (váhu neřešit)...žádné nároky na design...prosil bych o nějáké tipy co v téhle kategorii aktuálně vychází nejlépe poměr cena/výkon....nebráním se ani...
Zdravím, jsem hodně casual hráč (nějaké ty příběhové hry, JRPG/RPG, atd.) a po cca 13 letech jsem se rozhodl si opět koupit nějaké to "herní" PC ke konzoli, zároveň jsem se rozhodl, že využiji téhle příležitosti a zkusím si sestavit PC...
Poslední příspěvek
V tom rozpočtu vybráno celkem dobře. Jen ten Sharkoon ve mě nevzbuzuje důvěru, nemá perforovaný horní díl a může se to vevnitř dost zahřívat/hučet (7800XT nemá zrovna malou spotřebu).
Ahoj sháním k nové sestavě i nová herní sluchátka, abych si vychutnal zážitek na maximum. Rád bych si nechal doporučit od znalejších. Hledám nejlepší poměr cena výkon okolo 4 tisíc. Co jsem si načetl, tak bych asi dal přednost nějaké klasické...
Poslední příspěvek
S klasickou studiovou značkou souhlasím. Sám dlouhodobě používám Sennheisery HD xxx a jako herní jsem vždy doporučoval Senny PC 350/360, které se už bohužel nevyrábí.
Současné herní Senny GSP 600 (300) mají sice docela dobré uživatelské recenze, ale...
Zdravím všetkých v tejto komunite, potreboval by som poradiť s novou PC zostavou. A to bez monitora,win a príslušenstva.
Cena uvedená je orientačná, pokiaľ ma presvedčíte že sa vyplatí ísť po ten či onen komponent cez čiaru tak nieje problém....
Poslední příspěvek
Za mě přibližně nějak takhle .
500 CZK můžeš ušetřit, když koupíš na Mironetu CPU .
Alternativně , když vezmeš CPU na Mironetu, 1 TB SSD, horší case tak se dostaneš na 7800 XT za cca 26 K CZK.