Zdravím,
Vlastním tento počítač:
Deska - ASRock 4coredual-SATA2
RAM - 3G DDR2
Procesor - Intel Pentium D945
Grafika - Radeon X1600/1650 Series
Zacinam mit problem s nedostatecnou grafickou kartou. Napriklad jsem si nedavno koupil Mafii 2 a moji kartu uz to nepodporuje takze to dela neplechu. A i u novejsich her zjistuji ze je bohuzel nedostatecna. Proto bych chtel poradit ohledne koupe nove grafiky. Moc tomu nerozumim tak bych bly moc rad za vase nazory.
Nemusi to byt nejaky nabuseny delo za Xdesitek tisic. Staci nejaka prumerna. Nemam problem hrat hry na low detaily. hlavni je aby ovladace na kartu byli podporovany.
P.S. Koupi noveho PC zatim nechystam.
Dekuji za vsechny odpovedi
Nová grafická karta
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nová grafická karta
No, tak si počkej i na procesor, protože máš hodně starou zašlou krásku. Se snad divíš že nerozjedeš nové hry? Sám musíš i vědět, že ten počítač je starý xx let...Já mám stejný procesor, s lepší GK a nerozjedu taky skoro nic...ale já věděl do čeho du že..
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Tuhle sestavu sem dostal zdarma, kamarad na tom rozjel bez problemu crysis 2, jen mel jinou grafickou kartu a ja uz nevim jakou. Me to staci. A otazka znela jinak.
No tak možná by stačilo někde v bazaru za 1800Kč koupit alespoň Intel Core 2 Quad Q6600 s chlazenim a nataktovat ho alespon na 3GHz. A pak nějakou HD7770
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
kolem částky 1800 by mohl mít intel core 2 duo, nikoliv quad,..quad je dražší, stačí se podívat na aukce/bazary...navíc ještě potřebuje desku se 775.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
Do toho pc bych sehnal bazarovou ATI 4670 DDR3 tak za 700kc, nebo max.- http://pc.bazos.cz/inzerat/21112898/ATI ... e-5670.php Samozrejme, procesor to dude hodne omezovat.
Jsem flegmatik no a co?
Ja bych mel k prodeji sapphire 5750, kdyztak PM
Odesláno z mého MT11i pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého MT11i pomocí Tapatalk 2
Ale on má desku kolem se sc.775. A Q6600 se dá za 1800Kč také bez problému sehnat. Pokud grafiku bazar tak alespoň tu 5750 nebo 5770. 5770 se dá dneska sehnat i za 1300Kč.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
Az ted jsem se podival, ze ma na desce pouze 20pin napajeni.To znamena ze PCI16x dokaze napajet max 40w grafiku.Takze ta ATI 7750 nebo 7770 s pridavnym napajenim bude jistejsi.Jeste zalezi jaky ma zdroj.
Jsem flegmatik no a co?
Jo na zdroj sem zapomel omlouvam se.
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... O0V41NKTM0 tento mam
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... O0V41NKTM0 tento mam
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13