Prosím o kontrolu logu
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o kontrolu logu
Dej sem log z CrystalDiskInfo
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
S logem z CrystalDisku bude zřejmě problém. Od rána (cca 7:05) mám potíže s notebookem. Nejprve se systém spustil, ale jakmile jsem chtěla něco provést, naskočila modrá obrazovka a než jsem stihla něco přečíst, tak systém spadl a restartoval se. Než si mi pak načetl, několikrát zamrzl při spouštění systému (projevilo se to tím, že místo přechodu na zobrazení Pracovní plochy se zobrazila pouze černá obrazovka). Následoval restart. Když jsem se konečně opět dostala k načtení systému a možnosti pracovat, nešlo to, protože při jakémkoliv úkonu spadl Windows Průzkumník a několikrát se restartoval. Vypnula jsem notebook a následně znova zapnula. Průzkumník částečně pracoval. Spustila jsem prohlížeč, ale již mi nedovolil cokoliv stáhnout. Musela jsem využít jiného počítače (z něhož nyní píši) ke stažení CrystalDisku a pak soubor přenést pomocí flash disku. Nakonec, když jsem CrystalDisk přetáhla do počítače a chtěla spustit, tak jsem se nedostala dále, protože přestal správně fungovat (viz obrázek - http://www.imagebam.com/image/9ec75a230198274).

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si a nainstaluj WhoCrashed
otevři ho a klikni na Analyze.
Program vytvoří zprávu , zkopíruj celou a vlož prosím sem.
otevři ho a klikni na Analyze.
Program vytvoří zprávu , zkopíruj celou a vlož prosím sem.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Ráda bych zanalyzovala, ovšem nedostanu se ani k nainstalování programu, neboť mi při jeho instalaci vyskakují pořád okna s hláškami: "Access violation at address XXXXXXXX (série měnících se osmimístných alfanumerických znaků). Write of address XXXXXXXX (a opět série měnících se osmimístných alfanumerických znaků). A nepustí mě to nainstalovat program.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tohle si myslím bude HW problém. Už CDI ukazoval stav disku pozor a pokud nic takhle nefunguje... Zkus ještě memtestem otestovat paměti. Odkaz mám v podpisu. Zadej tam velikost tvé jednotlivé ramky. Pokud máš 2x2GB, tak napiš 2048 apod. Nech běžet alespoň hodinu a půl a musí být bez chyb
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Dobře. Děkuji za rady. Zkusím ten memtest a uvidím, co z toho vypadne. Když jste zmínil, že to může být HW problém, mohu nějak sama dopátrat, co konkrétního zlobí nebo to bude potřebovat návštěvu servisu, popř. nový notebook?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkusíme se dopátrat tady
Bohužel jsem tento týden mimo, tak uvidím, jak se vrátím domů, co bude s notebookem.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Vypadá to přinejmenším na vadný disk..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Provedla jsem další memtest, tentokrát jsem to nechala běžet přes 2 hodiny a žádnou chybu to nenalezlo. Zkusila jsem pak znovu nainstalovat CrystalDiskInfo a pořídit log (přes příkaz Kopírovat z záložce Edit). Dokonce se mi informace podařilo snad uložit a jak to bude možné, vložím je sem. Problém nastal při ukládání, neboť počítač se seknul, odhlásil přihlášeného uživatele a na jakýkoliv další příkaz nereagoval. Zkusila jsem ho restartovat, ale systém zatím nenaběhl, protože naskočila černá obrazovka s nějakou kontrolou (hláška: Některý z disků vyžaduje kontrolu konzistence.) Po kontrole se zatím systém nespustil.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To vypadá opravdu na vadný disk... Jestli je v záruce, tak jej reklamuj.
Děkuji za pomoc. Notebook se nerozběhl ani po několikanásobných pokusech o spuštění. V záruce už není, ale budu muset min. vyměnit ten disk podle všeho k čemu jsme zde dospěli.