jak do biosu

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

makojed
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

jak do biosu

Příspěvekod makojed » 23 kvě 2007 17:00

ahoj vždy jsem se dostal do biosu a procházel různýmy záložkamy po výměně zdroje v servisu se ale dostanu F8 jenom do nabídky z čeho bootovat nic víc, potřeboval bych se podívat na nastavení usb 2.0 jestli je to tam zapnuté nebo ne , protože mám malý tok dat do flash disku který by měl jet až 19 mb/s a jede jenom 320 kb/s.na jiném pc běží normálně, dma je zapnuté.

doufám že jsem zase nenapsal nějakou volovinu

Reklama
Moriss
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Moriss » 23 kvě 2007 17:03

Zkousel si BIOS restartovat? (jestli tam neni specialni jumper, tak na nekolik minut vyjmout baterii).

makojed
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod makojed » 23 kvě 2007 17:18

základní deska je asus p5gd2 premium nevím jestli tam je nějaký jumper ,ale když vyndám baterku nevymaže se tím nastavení ?

Moriss
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Moriss » 23 kvě 2007 17:22

makojed píše:základní deska je asus p5gd2 premium nevím jestli tam je nějaký jumper ,ale když vyndám baterku nevymaže se tím nastavení ?

Vymaze se nastaveni biosu, respektive se nastavi do defaultniho. Ale to snad neboli. Stejne je tam zpravidla nastavena vetsina veci tak jak ma... Ale mohlo by to ten tvuj problem vyresit.
Co se tyce jumperu, tak nejlepe se mrknout na manual k desce jestli mas... tam bude napsano kde je, a jak restartovat.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 23 kvě 2007 17:59

Proboha, nemaž nastavení BIOSu! To ti nepomůže. Nevím jaký máš BIOS, ale většinou jsem se do něj dostával pomocí [del] a někdy [F1]. [F8] je pro mě novinkou... :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 23 kvě 2007 18:05

Přesně tak do BIOSu se dostaneš tl. Delete nebo F1,F2. Stisknutím F8 by ses měl dostat do nouzového režimu Windows.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

makojed
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod makojed » 23 kvě 2007 20:52

jo kluci dík jsem to ale osel nevím proč jsem si myslel že je to F8 samozřejmě to bylo delete ale zjistil jsem tam že usb 2.0 je zapojený jako hispeed takže by to mělo mazat jako blesk ale nemaže :-(

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”