Tak sem nakonec posháněl po kamarádech nějaké věci a vyšlo mi tohle:
Procesor AMD Athlon CP 2500+ 1.8GhZ
HDD:80Gb
Ram 1gb
GK: nVidia GeForce 7600 GT - AGP
CHtěl bych na tom hlavně jet LoLko a BF2. Jak sem koukal tak minimální požadavky pro LoLko splňuji až na procesor který má být 2ghZ. Kolik bych tak mohl rozjet FPS na minimální detajly? Děkuju.
2. Pokus PC na LoLko
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: 2. Pokus PC na LoLko
Jo počítej že žádné pořádné hraní to nebude. Spíš vůbec žádné. A když už jsme u toho, co takhle si to sestavit (jestli to umíš) a vyzkoušet jak ta hra bude hratelná?
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...
Teď mám ntebook HP compaQ 610 s Int grafikou CHipset family 965 a hraju na 10-11 FPS
tak doufám že to bude lepší
No já zatím ještě nemám tu grafičku, ta bude až příští týden.

Počitače skladam a rikam rovnou todle už je skoda skladat.Radši se vyplati dat cca 1500 za to seženeš Solidni desku nejake 2jadrove AMD min 1-2gb ram a hlavne Pci-e grafiku nejaka 256 by ti v pohode stačila.Nevim jake chce Battlefield Shadery Directy a podobne to je treba si vsechno zjistit jinak bys mohl mit kartu jakou koliv a bude mit Shader mensi než jakou chce hra tak ti to nepojede.
Tahle jak sem koukal má na AGP celkem slušnej Shader....a hlavně patří k těm lepším do AGP... a vyšla mě dost levně... Investoval bych, jenže se mi to kříží s investicí do motorky.
Pokud procesor nataktuješ na 3200+ (2,2GHz) tak budeš LoL zvládat bez problémů nad 25FPS.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Nevěřím, že nějakým taktováním nebo co se výkon zlepší, jsou to staré součástky a žádný výkon...navíc to už bude po několika letém provozu znova sestavené a znova v chodu - což taky nevykazuje žádné představy o tom, že to bude supr...mám lepší sestavu a mám problém s HoNkem...(podobná hra te tvoji)
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím teda kolik na to máš peněz, ale díval bych se po něčem co má větší předpoklady do budoucna, např http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 29011Q3501
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
Taktování sem nedělal, je to těžké?
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
ano je, a navíc si ani nepomůžeš, jenom ty komponenty přivedeš rychleji k odchodu...
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
Ok, Vyzkouším to s tím základem a uvidím :)
V tvem pripade bude stacit zmena fsb ze 166 na 200 a mas plnohodnotnou 3200+
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”