nedaří se připojení přes iexplorer

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Anna
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Žena
Stav:

nedaří se připojení přes iexplorer

Příspěvekod Anna » 20 bře 2005 11:07

Prosím poraďte mi, jsem amatér. Používám Win- XP, prohlížeč Internet Explorer. Mám SP 2. Používám vytáčené připojení přes pevnou linku. Již asi měsíc se mi seká i-explor. vždy, když se snažím o připojení. Pokud jsem připojena již před spuštěním i-exploreru tak zobrazí www stránky normálně.

V chybách je zápis:
17. března 2005 Applicatio n Hang Zablokovaná aplikace epaexplorer.exe, verze 2.0.0.279, zablokovaný modul hungapp, verze 0.0.0.0, adresa bloku 0x00000000.
19. března 2005 Applicatio n Hang Zablokovaná aplikace iexplore.exe, verze 6.0.2900.2180, zablokovaný modul hungapp, verze 0.0.0.0, adresa bloku 0x00000000.

Prosím poraďte

Anna
Anna

Reklama
miras
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod miras » 20 bře 2005 13:32

Asi tě nepotěším... Zablokovanej modul hungapp není nijak výjimečnej problém, snad v každým diskuzním fóru se to už řešilo. Zamrzají hry, officy, explorer, nevypíná se systém,... Pokaždý hungapp, pokaždý jiný řešení a víceméně pokaždý bez výsledku. zaručenej postup jak se týhle chyby zbavit sem ještě neviděl. Postup je v podstatě standartní. Projet počítač na viry a spyware, přes msconfig zkontrolovat co se spouští po startu, přeinstalovat chybující aplikaci,... Občas to pomůže, většinou ale ne. Tady bude asi nejlepší jak by řekl Charlie: "Stáhni si Firefox" :wink:
http://www.firefox.cz/

Charlie.v
Tvůrce článků
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Charlie.v » 20 bře 2005 14:07

a já jen dodám: "Stáhni si Firefox" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nic normálního mě nenapadlo

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 20 bře 2005 21:45

Koukám, že Charlie nezaváhal ani vteřinu :D

Anna: Problémy s MSIE se těší dost těžko, už jenom proto, že ho ze systému nelze zcela odinstalovat. Jak už tady psal Miras, určitě by bylo dobré proscanovat systém řádným antivirem a antispyware programem.

Snad to zabere, pokud ne - volbu jiného prohlížeče bych viděl jako jedno z dalších méně bolestných řešení..

Anna
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Anna » 20 bře 2005 22:26

No, tak to jste mě opravdu nepotěšili ... Nicméně jsem vám moc vděčná za odpověď. Alespoň vím, že tento problém nemám sama. Používám AVG, které se aktualizuje téměř denně a AD-aware, to by snad mělo stačit ne ? Jinak mám ještě jeden dotaz. Při brouzdání po netu, se na mě připojil nějaký errorguard.com s tím, že mám v systému závažnou chybu a že ji bude detekovat. Co mám dělat ? Souvisí to nějak s mým problémem? :?:

Anna
Anna

Charlie.v
Tvůrce článků
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Charlie.v » 21 bře 2005 00:21

tak zaprvé: stáhni si nějaký Firewall, já doporučuji http://www.kerio.cz/kpf_download.html
za druhé: AVG bych rozhodně nevolil, v současnosti jsou mnohem lepší antiviry, třeba AVAST, pro domácí použití zdarma a ke stáhnutí je tady: [url]http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/antiviry/kompletni/avast/download/?g[oz]=4.6.603&g[up]=Home+Edition[/url]

No a pokud jde o nějakého poradce, tak rozhodně na nic neklikat, přes net ti nikdo zadarmo nepomůže (leda tak do hrobu :lol: )
Ještě jednou tak doporučuji prohlížeč Firefox, který se dá stáhnout tady: [url]http://www.stahuj.cz/internet_a_site/prohlizece_a_rozsireni/on-line/firebird/download/?g[oz]=1.0.1&g[up]=CZ+pro+Win[/url] , který mimo jiné havěti blokuje i vyskakující okýnka :lol: :lol:

Anna
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Anna » 21 bře 2005 18:29

Díky za rady, jdu se snažit s tím něco dělat. Doufám, že to přežiju já i počítač. Hlavně s tím počítačem si nejsem úplně jistá ...
Anna

Charlie.v
Tvůrce článků
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Charlie.v » 21 bře 2005 20:58

já bych jako první doporučoval stáhnout ten AVAST, důkladně prověřit a zničit viry. pak bych to projel aktualizovaným AdAwarem. No a nakonec už jenom jako prevenci bych tam dal to Kerio a začal používat Firefox...
tohle by mělo zabrat.
No a pokud ne, jedině formátovat :lol:

Anna
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Anna » 23 bře 2005 18:13

Ahoj, tak se snažím, pokračovat podle rad. Ad-aware jsem aktualizovala a chytlo to pár dalších kousků. Bohužel stáhnout Avast při mých téměř obvyklých 0,0 kB/s je asi úkol z oblasti pohádek.

Teď se mi v chybách neobjevil zablokovaný hungapp, ale toto:

23. března 2005 Applicatio n Error Chybující aplikace iexplore.exe, verze 6.0.2900.2180, chybující modul mshtml.dll, verze 6.0.2900.2604, adresa chyby 0x0013b4ef.
:shock: :o

A to je zase co :?: :?: Bylo to tam už před tím, ale myslela jsem, že všechny ty potíže jsou v souvislosti se zprávou o zablokovaném hungappu. Dá se nějak odstranit ten další probém ???

Anna
Anna

Rimmer
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Rimmer » 24 bře 2005 12:59

Ahoj, tak jsem si tu precetl tvuj prispevek a vsechny rady od kolegu radcu :wink:

Mel bych k tomu take par pripominek..

1. Je celkem jedno, jestli pouzivas AVG nebo jiny komercni antivir. Je-li antivir dostatecne casto aktualizovan, odvede stejne dobrou praci jako jeho konkurence. Mne osobne je sympaticky antivir NOD32..

2. Kerio Firewall bych ti zrovna dvakrat nedoporucoval, nejakou chvili jsem ho v PC mel a nejak me moc nenadchnul :? Mas aktivni firewall ve Windows XP?? Zkontroluj v Ovladacich panelech - Centru bezpecnosti..
Pokud ano, jako zakladni ochrana proti skodlivym kodum je dostacujici..

3. Problemy s MSIE 6.0 ti uprimne nezavidim, uz to tu bylo nekolikrat receno - nejaky standardni postup pro jejich reseni neni. Tak napr. k te chybe, kterou jsi nam psala naposledy jsem nasel na microsoft.com tohle:

http://support.microsoft.com/default.as ... -us;892052

Myslim si, ze pro zacatecnika to rozhodne neni :? Navic, opravu ti tam primo neposkytnou - pouze kontakt na Microsft hotline................nevim, nevim. Na Ms Hotline ti s tim mozna pomohou, ale pouze v pripade, ze je tvuj OS legalni.
Take se klidne muze stat, ze 1problem vyresis a objevi se jiny, me osobne se problemy s MSIE podarilo vyresit instalacemi oprav jen opravdu vyjimecne. Vetsinou to dopadlo tak, ze jsem musel dany system reinstalovat nebo doporucit jiny webovy prohlizec.

4. MSIE je nanic. Je pomaly a nebezpecny (pouziva ho vetsina populace a toho zneuzivaji tvurci skodlivych kodu)
Ja osobne bych ti doporucil skvelou Operu :wink:
Urcite ji zkus - http://www.opera.com
Rimms

Anna
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Anna » 24 bře 2005 20:19

Ahoj, jak už jsem psala jsem opravdu začátečník a to bohužel nejen v PS, ale i v Angličtině . Takže mám kapinu problém prokousávat se i na www stránkách. Dívala jsemse na stránky Opera.com. Zadala jsem, že chci download pro Windows anglickou verzi Opera Beta 3. Je to správně ? A pak to chtělo abych si vybrala download location a já doufala, že tam najdu naši zem. :lol: :lol: Takže pěkně prosím, co mám vlastně stáhnout ? Žeby IS-network communications HTTP :?: :?:

Jinak OS mám legální, ale začínám mít pocit, že MSIE asi opravdu nebude ideál, alespoň soudě podle všech odpovědí.

Proč myslíš, že je Opera lepší než třeba Firefox ? Strašně v tom tápu.

Chci moc poděkovat všem, kteří se na těchto stránkách dělí o své zkušenosti. Jste skvělí :!:
Anna

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 24 bře 2005 20:40

Ahoj, klikni na Download >> Download Opera. Lokalita odkud Operu stáhneš není zas až tak důležitá (vzhledem k zmiňované rychlosti tvého internetu). Můžeš vybrat např. Germany HTTP, důležité je, aby jsi stahovala verzi pro Windows (defaultně tam je nastavena).

Include Java zaškrtávat nemusíš..

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nedarí sa inštalovať apps na Google TV
    od Rayziss » 16 led 2025 03:55 » v Vše ostatní (sw)
    1
    2745
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    16 led 2025 12:23
  • Propojení TV-NTB přes HDMI/USB-C
    od bradto » 26 bře 2025 20:22 » v Vše ostatní (hw)
    16
    8545
    od šulda Zobrazit poslední příspěvek
    28 bře 2025 21:30
  • špatný přenos obrazu přes HUB
    od Hannah78 » 17 srp 2024 11:40 » v Problémy s hardwarem
    7
    4123
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    18 srp 2024 10:25
  • Připojení síťové jednotky
    od neytos » 06 lis 2024 11:43 » v Windows 11, 10, 8...
    0
    2997
    od neytos Zobrazit poslední příspěvek
    06 lis 2024 11:43
  • Win 10 Pro problem připojení internetu
    od Bary-Jan » 05 úno 2025 16:45 » v Windows 11, 10, 8...
    8
    3272
    od Bary-Jan Zobrazit poslední příspěvek
    05 úno 2025 22:07

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”