Dobrý den,
zítra se vydám do Prahy a plánuji si koupit hry zase aspoň na půl roku, otázkou je jestli si mám koupit hry, které jsem si vybral.
Jedná se o hry: Battlefield 3, Crysis 2, Call of Duty: Black Ops, Far Cry 2 - Samozřejmě vím, že nejspíše bude problém s počítačem (HW)
HW: Intel Core 2 Duo 3GHz (6MB cache) - 3GB RAM - OS: Windows XP 32Bit EN-version - nVidia GeForce GT630
Prosím, aby se sem vyjádřily především hráči těchto her a zkušení počítačoví hráči, protože když jsem například koukal na HW Nároky Crysis 2, tak jsem zjistil nedostatek Grafické Karty, jenže zase ve fórech či diskuzích psali, že kdo rozjel jedničku, rozjede dvojku nebo jsem se také dočetl, že jsou ty požadavky přehnané. Proto píši sem, protože zde je pěkných pár hráčů kteří budou určitě vědět jak na tom jsem.
Děkuji, Milan
Jak půjdou tyto hry na mém PC?
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak půjdou tyto hry?
crysis2 ti asi nepude nvim
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
A zbytek?
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
zbytek uz nvim :(
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Lipinacikk píše:crysis2 ti asi nepude nvim
Neposílej takový bezvýznamný příspěvek, když se ke všemu v jiném tématu ptáš, jestli 40-50 fps je sekání ...
Pro tazatele, tady máš užitečnou stránku Can you run it, stačí napsat hru a ukáže ti, co tvůj hardware splňuje a co ne
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nepracuje to špatně? Ukazuje mi to u grafické karty, že to je OK, ale nezdá se mi
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Led 2013 21:23) ---
Ano, tento web je kravina a to totální! Není možnost abych utáhl Call of Duty: Black Ops II a ono to píše že ano!
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Led 2013 21:23) ---
Ano, tento web je kravina a to totální! Není možnost abych utáhl Call of Duty: Black Ops II a ono to píše že ano!
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím, že to používá oficiální minimální požadavky. Jestli se ti to nezdá, tak zadej do You Tube GT630 Battlefield 3 ukažou se ti videa s tvojí grafikou.
např.
např.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zatím děkuji, zkusím
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Led 2013 21:33) ---
No, podle toho videa je to pro mě potom nepochopitelné, proč lidi mají dražší grafiky. Jenže mnoho lidí píše ' fake ' ' on 640x480? ' a podobně. Takže nevím, zkusím pohledat nějaké demo na zkoušku, ale moc děkuji za snahu pomoci
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Led 2013 21:33) ---
No, podle toho videa je to pro mě potom nepochopitelné, proč lidi mají dražší grafiky. Jenže mnoho lidí píše ' fake ' ' on 640x480? ' a podobně. Takže nevím, zkusím pohledat nějaké demo na zkoušku, ale moc děkuji za snahu pomoci
Máš XP - BF3 nepůjde!
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Díky Vám: Ondroubek jsem si teď všiml těch požadavků a on tam opravdu XP není. Co myslíte, že bych mohl zakoupit jiné místo BF3?
FarCry3 je pecka.Pokud bys chtěl starší battlefieldy,tak bad company 2 nejsou špatné 

- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kup si Stalkera CoP a k tomu stáhni http://www.moddb.com/mods/stalker-misery, to je teprve hra. Ne tyhle pseudorealistické WOW momentovky.
http://hry-pro-pc.heureka.cz/s-t-a-l-k- ... f-pripyat/ je to za pakatel, graficky je to parádní, především s AtmosFear 3/texture packy - to vše už Misery 1.0 (+patch 2) obsahuje, a do pár týdnů je tady snad Misery 2.0, která bude o hodně těžší, graficky pěknější, realističtější a vnese toho do hry hromadu nového. Viz například: http://www.moddb.com/mods/stalker-miser ... r#imagebox a to zdaleka není vše - Misery 2.0 bude obsahovat vlastní particle efekty s kompatibilitou na Particle Paradise 3 (asi nejnáročnější mod na HW), nenajdeš stejnou zbraň dvakrát.
edit: nechal jsem se unést, každopádně - kdo plánuje koupi hry, doporučuji mrknou na pár odkazů.
http://hry-pro-pc.heureka.cz/s-t-a-l-k- ... f-pripyat/ je to za pakatel, graficky je to parádní, především s AtmosFear 3/texture packy - to vše už Misery 1.0 (+patch 2) obsahuje, a do pár týdnů je tady snad Misery 2.0, která bude o hodně těžší, graficky pěknější, realističtější a vnese toho do hry hromadu nového. Viz například: http://www.moddb.com/mods/stalker-miser ... r#imagebox a to zdaleka není vše - Misery 2.0 bude obsahovat vlastní particle efekty s kompatibilitou na Particle Paradise 3 (asi nejnáročnější mod na HW), nenajdeš stejnou zbraň dvakrát.
edit: nechal jsem se unést, každopádně - kdo plánuje koupi hry, doporučuji mrknou na pár odkazů.
Naposledy upravil(a) Clorky dne 27 led 2013 12:40, celkem upraveno 1 x.