Problém s windows XP PRO- prosim pomoc

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

goor111
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Problém s windows XP PRO- prosim pomoc

Příspěvekod goor111 » 24 kvě 2007 18:17

V poho mi dlouho fachal komp.... Uzival jsem si, paril CS 1.6, ani jsem nemel problemy s viry... pouzival jsem avast a zonealarm...... mno a jednoho dne mi zacala vyjizdet stranka http://www.broadcast.com i kdyz ji neoteviram... jo a zacalo se mi najednou sekat CS 1.6 i kdyz do te doby slo naaadherne...... prestaly mi jit take nektere hry a nekdy se mi zasekne explorer..... jen tak se sekne a nebezi............ jako mysi hejbat muzu, to jo....... treba mi i funguje a bezi dal nekterej program, kterym prohledavam kompa, ale veskere otevrene netove stranky se mi seknou a ikonky na plose se neoznacuji kdyz na ne klikam :oops: ...... POMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC... prohledavam kompa vsema moznejma programama, ale nic uz nenachazej.... jen anti-virus and trojan tam neco nasel, ale chtel registracni klic....... PS.: nejsem blazen abych to kupoval....... nemuzete mi poradit kterej program na to je zdarma?????? plsplspls:) nebo cim to muze bejt to nahly zasekavani........ ramky mam volny dost a CPU taky neni zatizeny vic nez bylo kdyz mi ete komp normalka behal...... pomozte... jsem zoufalej...... a nekdy taky zapnu kompa a obevi se ikonky, i lista, ale komp je seklej jak jsem vysvetloval predtim a ty programy co se spoustej tam dole vpravo v liste se nespusti.... tak musim restartovat a az na nekolikatej pokus se to povede:( HELP

Reklama
Dix
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Dix » 24 kvě 2007 18:22

Tak jak starou máš instalaci windows? a přeinstalovat pouze OS jsi nezkoušel? Mně se občas prostě po dlouhý doěb stane to samý, takže prostě přeinstaluju OS (resp. já naformátuju oddíl, kde mám windows a znova nainstaluju)...

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 24 kvě 2007 18:38

Pomohlo by ,kdyba jsi tu hodil log z HiJack this.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 25 kvě 2007 00:00

Je možné, že máš v PC nezvaného hosta a pak poslechni rady Marfyho, nebo nějaký problém s technikou, jako např. paměť, pevný disk, zdroj, grafická karta, základní deska atd. Též je možné, že máš poškozený samotný OS. Podle toho, že se otevírá samovolně nějaká stránka zkus vložit nejprve log, jak radí Marfy, nebo si stáhni program Mwav.exe, nainstaluj jej, pak klikni na aktualizovat, a pak na Scan&Clean. Jinak nastavení neměň. Program prohledne PC a případně nalezené šmejdy bezpečně odstraní.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

goor111
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod goor111 » 25 kvě 2007 09:02

tady mate ten logfile.... je mozne ze mi nejaky vir mohl poskodit PC na trvalo? dnes budu komplet formatovat kompa a instalovat system od znova:))))))))))
Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 10:00:21, on 25/05/2007
Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\csrss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\System32\alg.exe
C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe
C:\VEXPLITE\viritsvc.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashSimpl.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
C:\Documents and Settings\Štěpán\Plocha\hijackthis.exe

O4 - HKLM\..\Run: [setup] rundll32.exe "C:\WINDOWS\System32\efhrywsa.dll",realset
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [avast!] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
O4 - HKLM\..\Run: [KernelFaultCheck] %systemroot%\system32\dumprep 0 -k
O23 - Service: AFSEGTGF Windows Service - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\dsjlq.exe
O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe" /service (file missing)
O23 - Service: avast! Web Scanner - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe" /service (file missing)
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe
O23 - Service: Virit eXplorer Lite (viritsvclite) - TG Soft Sas http://www.tgsoft.it - C:\VEXPLITE\viritsvc.exe
O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Zone Labs, LLC - C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 25 kvě 2007 09:05

nebudu kontrolovat log kompjůtru co bude dneska formátovanej :evil:
ale koutkem voka sem zahlíd,že to neni tak špatný řešení :lol:

goor111
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod goor111 » 25 kvě 2007 09:10

:D.... bych ti taky asi neveril Prasile:D joke...... stacilo jen zalohovat savy z her na mou MP 3:D a jsem za vodou:) a pri moji smule to i po preinstalovani nepujde:D:D:D:D vsadte se:D mi neco pokalelo kompa na furt:(

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 25 kvě 2007 09:19

srandičky-ty tě přejdou až tady budeš zejtra zase z logem :lol:
hlavně dávej bacha,co tam instaluješ. :wink:

goor111
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod goor111 » 25 kvě 2007 09:23

no o to se neboj... az to preinstaluju, tak tam hodim avaaastka..... neznas nejakej lepsi kterej je taky free?..... mno a zonealarm.... muj milasek:D......... pak NFS:U 2 a pak si budu v klidu, pokoji a miru vyparovat:) asi:D

goor111
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod goor111 » 25 kvě 2007 09:47

jo a malem bych zapomnel... diky;).... tenhlesystem mi vydrzel rok:D..... jakou byste radili ochranu meho PC do budoucna? jake programy, antiviry a firewally? pokud mozno freeware:D

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 25 kvě 2007 10:02

goor111
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod goor111 » 25 kvě 2007 11:50

jo malem bych zapomnel..... je mozny ze by se mohl nejakym zpusobem snizit vykon PC? i kdyz ho reinstalnu tak porad pomaly? :) :(

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”