Dobrý den,
před týdnem vše na PC fungovalo. Nyní nejde připojit ani k internetu ani k routeru přes kabel (pomocíc tohoto PC). V příloze screen ipconfig. Doporučení nějakého testovací nástroje sítě? Jak otestovat síťovou kartu v PC zda je funkční? Reaguje na připojení sítového kabelu, ale nic víc.
Díky za tip.
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Led 2013 13:51) ---
Notebook DELL lattitude D630. Nějaké ovladače zde: http://www.dell.com/support/drivers/cz/ ... itude-d630 Vybral jsem ze záložky síť dell-driver a nepomohlo.
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Led 2013 14:08) ---
Je možné, aby mi fungoval ping na seznam.cz když mi nejede internet? Přišla mi odezva a v pořádku?
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Led 2013 14:59) ---
Při instalaci jiného prohlížeče také nefunguje. Při připojení k síti vidím všechny domácí PC v síti. Ping na web funguje, ale když spustím prohlžeč tak nenačte stránku?
Přestalo fungovat připojení k síti Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přestalo fungovat připojení k síti
Pokud ping projde, nehledej chybu v nastavení sítě, ale proč to je zablokované. Dočasně zkus vypnout firewall a antivir
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Antivir jsem už odinstaloval a po vypnutí firewall stále nefunguje. Síť jako taková funguje. Např. SKYPE jede bez problémů :-)
-
- Pohlaví:
Pokud se dobře dívám, nemáš nastaveno DNS. Zkus ping na seznam přímo: 77.75.72.3
nefunguje. Seznam nikde
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Led 2013 16:23) ---
Nebo jinak Ping funguje v případě zadání 77.75.72.3 do prohlížeče tak nefunguje a seznam nenačte
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Led 2013 16:23) ---
Nebo jinak Ping funguje v případě zadání 77.75.72.3 do prohlížeče tak nefunguje a seznam nenačte
-
- Pohlaví:
Myšleno tak:
spustit příkazový řádek, zde zadat příkaz "ping 77.75.72.3" To jsi udělal?
spustit příkazový řádek, zde zadat příkaz "ping 77.75.72.3" To jsi udělal?
jj funguje. Doplnil jsem potom odpověď
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Led 2013 16:46) ---
No takto. Ping na sít v pořádku funguje, stahování aktualizací funguje. SKYPE taky funguje, jen prohlíže ne. Takže internet jako takový jede. Prohlížeče jsem již oddinstaloval nainstaloval a nic. Lze nějak resetovat sítovou kartu jestli není nějaký prootkol špatný??
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Led 2013 16:46) ---
No takto. Ping na sít v pořádku funguje, stahování aktualizací funguje. SKYPE taky funguje, jen prohlíže ne. Takže internet jako takový jede. Prohlížeče jsem již oddinstaloval nainstaloval a nic. Lze nějak resetovat sítovou kartu jestli není nějaký prootkol špatný??
-
- Pohlaví:
ITCrowd píše:Pokud se dobře dívám, nemáš nastaveno DNS.
Chyba je v tomhle!
-
- Pohlaví:
Zkus nastavit jiný DNS:
Před změnou nastavení DNS si někam poznamenejte původní nastavení DNS pro vašeho ISP - pro případ nutnosti vrátit se zpět k původnímu nastavení. Pak už můžete změnit nastavení.
OpenDNS - 208.67.222.222 a 208.67.220.220 - podrobnosti viz www.opendns.org
Google Public DNS - 8.8.8.8 a 8.8.4.4 - podrobnosti viz code.google.com/speed/public-dns/
Před změnou nastavení DNS si někam poznamenejte původní nastavení DNS pro vašeho ISP - pro případ nutnosti vrátit se zpět k původnímu nastavení. Pak už můžete změnit nastavení.
OpenDNS - 208.67.222.222 a 208.67.220.220 - podrobnosti viz www.opendns.org
Google Public DNS - 8.8.8.8 a 8.8.4.4 - podrobnosti viz code.google.com/speed/public-dns/
Re: Přestalo fungovat připojení k síti Vyřešeno
Vyřešeno, strejda google pomohl :-) nechal jsem tam jen port 80. Vše jsem nechal nezatrhnutu a funguje 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
HP Pavilion G6 - nemožnost připojení k síti Příloha(y)
od DenyKr » 13 zář 2024 21:47 » v Problémy s hardwarem - 19
- 5112
-
od DenyKr
Zobrazit poslední příspěvek
15 zář 2024 14:14
-
-
- 6
- 1950
-
od petr22
15 pro 2024 17:59
-
- 3
- 2577
-
od pee.tr
03 říj 2024 20:14
-
- 2
- 2498
-
od pinzerce
16 lis 2024 13:56
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 8865
-
od rhsCZ
14 kvě 2025 18:57
-