Podle mne to vypadá jako umazaný. Nejde o to méně, ale jestli pasta má ty schopnosti, tedy teplovodivé co má mít. A to nemá!!!!
Představ si třeba, že bys někde oškrábal staré lepidlo a chtěl s ním slepit něco jiného. Napadla by tě taková pitomost?
Kup zítra za 80 kaček novou pastu a uvidíš. Teprve pak má cenu hledat případnou chybu.
Po čištění nejde PC spustit
Re: Po čištění nejde PC spustit
Nemuzes pouzit starou a zaschlou pastu, tim prenos tepla stokrat zhorsis.Musis koupit novou,procesor a stycnoh plochu box chladice poradne ocistit.Pokud mas doma cisty lich, ne alkohol s primesemi.Tak to muzes s nim ocistit.Nanest kapicku pasty mensi hrasek a rozetrit,treba roztukat prstem v igelidu.Nebo platebni kartou. http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... N2AF000GVS
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Led 2013 19:45) ---
Nemuzes se snazit zrovnat a pouzit starou pastu.Ta ty nerovnosti jen zhorsi.Musis koupit novou. http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... N2AF000GVS
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Led 2013 19:45) ---
Nemuzes se snazit zrovnat a pouzit starou pastu.Ta ty nerovnosti jen zhorsi.Musis koupit novou. http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... N2AF000GVS
Jsem flegmatik no a co?
Pánové, řeknu vám to asi takhle. Jsem na elektrotechnické škole, protože mě počítače bavili, jenže upřímně a na rovinu ta škola jak vidíte mi dala úplný h..., učíme se o 8086, prudí nás se 3 mi jazyky, který ani jeden neumíme pořádně a pak to takhle dopadá. Nekamenujte mě, děkuji. Někde ty zkušenosti bohužel posbírat musím. Mám od kamaráda slíbenou pastu, tak to zítra zkusím. Děkuju.
Pasta nepomohla. Pořád se vše roztočí a tím to hasne
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
CallisCZ píše:Ahoj kamarád má problém s PC. Jde zhr. o to, že čistil počítač vysavačem a odmontoval chladič procesoru. Po vyčištění a znovu namontování chladiče se při zapnutí roztočí větráky,ale tím to hasne.
Ještě tvrdil,že se mu při čištění PC samo od sebe zapnulo,ale vše běželo jak má, takže PC vypnul, odpojil od sítě a pokračoval v čištění.
Kde je problém a co s tim?
Musel jsem se zasmát!!!

Problém tady skutečně není nikde jinde, než mezi klávesnicí a židlí...
Ale skus zkontrolovat připevnění všech kabelů, od zdroje k desce, HDD. HDD pípne?
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
HDD neni kure, aby pipal 

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
HDD pípne ? Ani když je odpojím, tak nepípá, že nemá z čeho bootovat. Všechny kabely jsou jinak dobře připevněné..
Nic Ti neporadím, vše co by mě napadlo už je tu napsáno. Ale musím se smát tomu obrázku (vypadá to jako nějaká koroze, nevím jak bych to popsal
)
a ještě tomu jakým způsobem si ten počítač čistil :O

a ještě tomu jakým způsobem si ten počítač čistil :O
MSI 7870, Phenom2 X4 965, 8gb RAM, 1TB WD, SeaSonic M12II 520W,Gigabyte GA-970-UD3, Gelid ST...
Vidím to už jen na desku.. Děkuji za pomoc. Tím tohle pro mě končí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 4866
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 20:33
-
-
Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2780
-
od Faster1
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 19:49
-
-
- 7
- 4713
-
od makojed