Divný zvuk zdroje Vyřešeno
Divný zvuk zdroje
Dobrý večer když mam pc vipnute tak zdroj vidavá pískaví zvuk ale neni to sliset nahlas jenom kdyz jsem u zdroje.Jinak kdyz to vipnu ze zásuvky tak to přestane a pak zapojim tak to zase dela.Je to v pořádku?Počítač mam nový.
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Divný zvuk zdroje
Ahoj, ne... Není to v pořádku. Dělají to většinou tkzv. tlumivky ve zdroji. A to může způsobovat snížení výkonu zdroje. Nemusí to býti sice nic vážného. Ale závada to je! Stejně však, když půjdeš na reklamaci, uděláš dobře. Zdroj ti dají nový a bude po problému.
A ještě mám pro tebe jednu radu. Hned, jakmile se vrátíš z reklamace, tak si kup učebnici českého jazyka. Protože těch hrubek!!! To je hnus velebnosti.
A ještě mám pro tebe jednu radu. Hned, jakmile se vrátíš z reklamace, tak si kup učebnici českého jazyka. Protože těch hrubek!!! To je hnus velebnosti.

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
musím jít teda do toho obchodu ,kde sem to kupoval to pc.Píšu z mobilu
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zajdi do obchodu a informuj se... Jestli musíš PC přinést celé, nebo jestli stačí vymontovat zdroj. Máš vzadu plombu, kterou když sejmeš kryt, tak ji porušíš? (Nevím, co máš za PC, ani kde jsi ho kupoval. Takže ti to nemohu dopředu říci.)
Ohledně diakritiky: To, že píšeš z mobilu není omluva! Omluva by to byla, kdyby jsi psal bez diakritiky. Ale Y/I nemá nic společného s tím jestli píšeš na mobilu, nebo ne...
Ohledně diakritiky: To, že píšeš z mobilu není omluva! Omluva by to byla, kdyby jsi psal bez diakritiky. Ale Y/I nemá nic společného s tím jestli píšeš na mobilu, nebo ne...

obchod se jmenuje PROVYT
http://www.provyt.cz
pc:intel core i3 3,30GHZ
ram 4GB DDR3
grafická karta :ATI RADEON HD 6670 2GB zdroj nevim jak se jmenuje
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Led 2013 21:09) ---
mam takovou skříň
m.alza.cz/asus-middletower-ta861-cerno-stribrny-d112593.htm
http://www.provyt.cz
pc:intel core i3 3,30GHZ
ram 4GB DDR3
grafická karta :ATI RADEON HD 6670 2GB zdroj nevim jak se jmenuje
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Led 2013 21:09) ---
mam takovou skříň
m.alza.cz/asus-middletower-ta861-cerno-stribrny-d112593.htm
tak jsem byl v tom obchodě a že to neni na závadu jenom kdyby to bylo slyšet víc,a že to muže vydávat zvuky když je to po proudem ,tak je to vyřešené
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Na dálku to pískání těžko posoudíme.
.

Klasika. V obchodě budou všichni hluchý, nic neuslyší. A zdroj jede, tak v čem je problém?
Jestli chceš reklamovat, tak musíš napsat písemnou reklamaci dle § 19 odst. 1) zákona č. 634/1992 Sb. o ochraně spotřebitele.
Ale je fakt, že tu neposoudíme, jak moc to píská.
Jestli chceš reklamovat, tak musíš napsat písemnou reklamaci dle § 19 odst. 1) zákona č. 634/1992 Sb. o ochraně spotřebitele.
Ale je fakt, že tu neposoudíme, jak moc to píská.
když ten zvuk neni slyšet tak mi to nevadí navíc když je to zapnutý tak to nepíská v tom zdroji jenok když je to vypnuté tak to reklamovat nebudu a pude mi mafia 2 a na jaký detaily chci si ji koupit
Tak si pořiď prodlužovák nebo přepěťovou ochranu s vypínačem.
prodlužovačku s vypínačem mám
A když vypneš vypínač na prodlužováku, tak PC už nepíská?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3497
-
od windroid2
Zobrazit poslední příspěvek
12 kvě 2025 13:20
-
-
Jiné řazení dat ze zdroje v MS Excel na samostatných listech Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 říj 2024 22:06 » v Kancelářské balíky - 12
- 7509
-
od Rosta_Kolmix
18 lis 2024 20:57
-
-
- 13
- 5765
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6159
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11783
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”