Firefox - odinstalace doplňku java

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Firefox - odinstalace doplňku java

Příspěvekod Jan Pašek » 01 úno 2013 10:57

Dcera má problémy s internetovým bankovnictvím. Při procházení doplňků jsem našel zakázaný doplněk Javy s bezpečnostní výstrahou. Odinstaloval jsem Javu PC vyčistil CCleanerem ale ve firefoxu doplněk zůstal. Chtěl jsem se pokusit o kompletní přeinstalaci Javy pomocí souborů stažených z domovské stránky Javy a to do čistého nestojím o přepis původních souborů. Pokoušel jsem se hledat v českých návodech ale zřejmě nejsou aktuální od určitého bodu mi to prostě nefungovalo. Poprosil bych o pomoc s odinstalací tohoto doplňku.

Doplňující informace:
Prohlížeč: Firefox-CZ verze 18.0.1
Doplněk k odinstalaci: Java Deployment Toolkit 7.0.110.21 10.11.2.21
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Re: Firefox - odinstalace doplňku java

Příspěvekod krtenek » 01 úno 2013 11:00

Smaž stávající profil a vytvoř nový. Napřed si ale zálohuj stávající nainstalovaná rozšíření.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 01 úno 2013 11:09

Postrč mne prosím kudy a jde to vůbec odstranit default profil
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod zeus » 01 úno 2013 11:14

Ono to bankovnictvi javu vyuziva, takze bude treba ten doplnek povolit nebo pouzit jiny prohlizec, kde je povolen (IE).
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 01 úno 2013 11:41

Komerční banka že? Místo okýnka pro vložení certifikátu se načte ověřování a vyhodí to chybu javy. Taky jsem se s tím trápil dlouhou chvíli. Odinstalace javy, instalace nejnovější - nic. Odinstalace, instalace developer kitu - nic. Odinstalace, ruční promazání registrů, instalace poslední verze - jelo to. Dokud jsem nerestartoval počítač...

Prostě si nerozumí poslední firefox s javou a mojebanka.cz. Nakonec jsem se dostal do situace, že otevření mojebanka vyústilo ve 2 minutový zásek prohlížeče. Přitom v IE nebo opeře OK.

Přišel jsem ale na to, že když zakážu doplněk JAVA a zakážu i spouštění javascriptu, tak to naběhne OK. Permanentně jsem teda zakázal doplněk JAVA a doplňkem "Yes Script" jsem zakázal spouštění javascriptů pro "https://www.mojebanka.cz/InternetBanking/". Je to sice drbání levou nohou za pravým uchem a divím se, že to funguje, ale za zkoušku nic nedáš
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod krtenek » 01 úno 2013 11:50

Tak už jsem tu zbytečnej. :profi:

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 01 úno 2013 13:54

tak sem s tím nehnul. ani přeinstalace firefoxu nepomohla. PC mám odpoledne odevzdat. Dcera si na tohle bude muset sehnat někoho jiného já to vzdávám.

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”