Minecraft všude jenom Minecraft Vyřešeno
Minecraft všude jenom Minecraft
Ahoj asi si každý všiml že ,když se kouknete na youtube a další video servery tak jsou všude videa z Minecraftu. Jak se to sakra stalo už je to otravné. Jaký je váš názor na tuto mánie okolo Minecraftu ? Já minecraft mám rád ,ale s těmi videi je to hrozné.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Minecraft všude jenom Minecraft
Jo, nebo kdyz se clovek podiva na tvoji ikonu, vidi taky minecraft. Mas pravdu je to hrozne...
Jo ,ale já jsem fanoušek Minecraft ,který ho hraje na serverch. A nespamuje tím youtube.
Už je toho moc.Každé 10-ti leté dítě už natáčí let's playe,na youtubku je toho horda 

- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
ondoubek - přesně tak. Kam se podíváš, tam je Minecraft. Ale rád se podívám na videa, kde s tím Minecraftem opravdu umí, ne jaky ty malé děti.
Je to čistě věc popularity. Prostě lidi o to mají zájem, tak to tam je.
ondoubek: Jo je toho moc, ale co YouTube chce, to prostě má...
ondoubek: Jo je toho moc, ale co YouTube chce, to prostě má...
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Spíš hodně lidí kopíruje, uvidí nějaké video a pak si udělají vlastní verzi a je to uplně stejný...
Otevřete si youtube a dejte kategorie hraní her.Jak minecraft vyšel, všichni to odsuzovali.O jednom takovém "let's playerovi" aka copy-pasta se radši nebudu ani zminovat. Ale myslím že to nemá cenu něak řešit, stejně zas příjde někdo kdo si myslí že natočí jedno video a bude youtube hvězda -_-
Ja na minecrafte nevidím nič
, proste ide len o to že ta hra je lahšia ako ostatné !!! Napr.: prečo nieje na Youtube tolko gameplayov ako Metro2033 alebo Penumbra?

PC:Sapphire Radeon R9 270X / I5 4670k / ASUS Z87-K / 8GB / 1000GB/ 620W / Zalman Z5 / Benq rl2455hm
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
+Apple Watch Ultra / AirPods 1 / AirPods MAX
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
+Apple Watch Ultra / AirPods 1 / AirPods MAX
Já minecraft nesnáším - a to mi je 13. Mě prostě hry tohoto typu nebaví.
Minecraft jako hru respektuji. Osobne me nebavi, ale treba nekoho s nejakou grafickou a vytvarnou predstavivosti to musi strasne bavit stavet si veci v te svobode.
Nektera videa drive byla napadita, ale nyni je to jen mysmas vseho dohromady a nedava to smysl.
Odesláno z mého GT-I9100G pomocí Tapatalk 2
Nektera videa drive byla napadita, ale nyni je to jen mysmas vseho dohromady a nedava to smysl.
Odesláno z mého GT-I9100G pomocí Tapatalk 2
Asus M5A78L-M LX V2
AMD Athlon II X4 640
8GB DDR3 1333MHz
MSI Radeon HD5670 Cyclone 1G
Windows 10 Pro 64-bit
AMD Athlon II X4 640
8GB DDR3 1333MHz
MSI Radeon HD5670 Cyclone 1G
Windows 10 Pro 64-bit
MC je hlavně hra založená na velký variabilitě a kreativitě. Už v základní hře je dost možností, ale s dalšíma módama nebo
s balíkama módů se to může čím dál víc podobat realitě (např. TEKKIT - velký zaměření na techniku).
Důležitou složkou je i multiplayer - bez toho by se minimálně podle mě hra ani zdaleka nedostala tam, kde je.
K letsplayerům - lidi sou různý i letsplayeři jsou různý. Někdo to umí dobře a někdo vůbec. Ale každej má na tohle jiný
měřítka. Prostě lidi jsou různý. Buď něco miluješ nebo nesnášíš (rozumnější lidi mají i víc pohledů).
s balíkama módů se to může čím dál víc podobat realitě (např. TEKKIT - velký zaměření na techniku).
Důležitou složkou je i multiplayer - bez toho by se minimálně podle mě hra ani zdaleka nedostala tam, kde je.
K letsplayerům - lidi sou různý i letsplayeři jsou různý. Někdo to umí dobře a někdo vůbec. Ale každej má na tohle jiný
měřítka. Prostě lidi jsou různý. Buď něco miluješ nebo nesnášíš (rozumnější lidi mají i víc pohledů).
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Tablet jenom pro Home Assistant.
od BigSandy » 14 bře 2025 20:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 4721
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
15 bře 2025 08:57
-