Ahoj, chtěl bych upgradovat na Win 8 mám Acer Aspire V3-571G http://notebook.cz/clanky/recenze-noteb ... re-v3-571g s Win 7 Proffesional 64bit, zajímalo by mě, jestli je se při instalaci něčeho bát ovladače,.....
Dík za odpověď.
Mám se něčeho bát při upgradu WIN7 na WIN8?*
Mám se něčeho bát při upgradu WIN7 na WIN8?*
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 02 úno 2013 20:45, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Upgrade
Spíš by mě zajímalo, proč bys chtěl upgradovat?
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
Nové aplikace, obchod, rychlost, úplné nebo částečné obnovení továrního sytému, metro, lišty, atd...... Je toho strašná spousta
Re: Mám se něčeho bát při upgradu WIN7 na WIN8?*
Mě by spíš zajímalo, proč chceš z Windows 7 downgradovat na Window 8? Zjisti si na stránkách výrobce notebooku, zda to vůbec je možné či nebude chybět podpora některého hardware (ovladačů).
adavyp píše:Spíš by mě zajímalo, proč bys chtěl upgradovat?
Celé znění by mělo být:
"Spíš by mě zajímalo, proč bys chtěl upgradovat z funčního a podařeného počítačového systému na neodladěnou zabugovanou alfaverzi systému pro mobily, na kterém ti spousta věcí vůbec nepůjde?"
To že to má nové frikulínské omalovánky fakt není důvod k přechodu, spíš naopak, vzpomeň si jaký průser byla před pár lety Vista, a zrovna ten obchod naopak donutil herní giganty začít podporovat Linux, ve kterém vidí platformu budoucnosti...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
no vis nekterym detem a pubertakum se omalovanky libi tak protoze neumi jeste instalovat tak si pres metro stahnou co najdou v marketu a on to udela za ne
to ze system dela problemy a podobne oni neresi ktomu maji tohle forum
nevim jak kdo ale proc bych si kazil notebook s uspesnym plne fungujicim systemen prechodem na novy horsi
protoze pro pokrocileho uzivatele tohle
neni argument na prechod do problemoveho systemu
to ze system dela problemy a podobne oni neresi ktomu maji tohle forum
nevim jak kdo ale proc bych si kazil notebook s uspesnym plne fungujicim systemen prechodem na novy horsi
protoze pro pokrocileho uzivatele tohle
Nové aplikace, obchod, rychlost, úplné nebo částečné obnovení továrního sytému, metro, lišty, atd...... Je toho strašná spousta
neni argument na prechod do problemoveho systemu
Naposledy upravil(a) als dne 03 úno 2013 13:51, celkem upraveno 1 x.
Toto mě zajímá. Jaké jsou hlavní problémy Win8?
Já mám jen jeden nejdou my Borderlandy 2
A velké plus pro mě je rychlost
Já mám jen jeden nejdou my Borderlandy 2
A velké plus pro mě je rychlost
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
Mám Win8 a zatím jsem se nesetkal s žádnou nefungující hrou nebo programem a ty omalovánky tě nikdo nenutí používat. Když z Metra vyházíš blbosti, dáš tam zástupce ovládacích panelů atd. tak si z metra uděláš v podstatě jen větší "start".
Ovladače na Win8 jsou .. http://support.acer.com/product/default ... delId=4077
(Zajímalo by mě jestli ti lidi co nadávaj ten systém aspoň zkusili, nebo je to jenom cool nadávat na Win8 )
Ovladače na Win8 jsou .. http://support.acer.com/product/default ... delId=4077
(Zajímalo by mě jestli ti lidi co nadávaj ten systém aspoň zkusili, nebo je to jenom cool nadávat na Win8 )
als píše:protoze neumi jeste instalovat tak si pres metro stahnou co najdou v marketu
1. A nikdy se instalovat ani bezpečně používat, neřkuli spravovat systém nenaučí, řada z nich nemá tušení že v počítači je nějaký disk C:.
2. Tohle dělají linuxové repozitáře už roky, zadarmo a bezpečně, má je každá distribuce stojící za řeč.
Prostě další krok k totální debilizaci lidstva ve stylu amerického školství, jako například "Proč bych měl umět najít USA na mapě světa, když si na to můžu za dolar najmout Inda?" Ne, děkuji, již jsem zvracel. Holt mám asi příliš vysoké IQ na to, abych používal Windows, natož Wosmičky...
sim20 píše:Když z Metra vyházíš blbosti, dáš tam zástupce ovládacích panelů atd.
Já měl za to, že systém pro hračičky, který musíš nejdřív dva dny ladit aby byl aspoň trochu použitelný, je Linux

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
1. A nikdy se instalovat ani bezpečně používat, neřkuli spravovat systém nenaučí, řada z nich nemá tušení že v počítači je nějaký disk C:.
A proč by se to měl každý učit? Třeba pro moje rodiče je to ideální systém, většina lidí prostě chce zapnout pc a fungovat, né pořád něco nastavovat.
Ale zase jestli nechceš používat metro tak tě nikdo nenutí. Já metro používám jen jako start, proto jsem ho upravoval a zabralo mi to 10 minut :)
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud dobře počítám, poměr OT příspěvků ku NON OT příspěvkům je 8:2. Tazatel se neptal, jaké jsou výhody nebo nevýhody W 8 ve srovnání s W 7, chtěl vědět, jestli při upgradu z W7 na W 8
... je se při instalaci něčeho bát ovladače,.....
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Dokud to funguje, proč ne, ale jak se něco podělá a ty nevíš kde co je a kde to má být…sim20 píše:1. A nikdy se instalovat ani bezpečně používat, neřkuli spravovat systém nenaučí, řada z nich nemá tušení že v počítači je nějaký disk C:.
A proč by se to měl každý učit? Třeba pro moje rodiče je to ideální systém, většina lidí prostě chce zapnout pc a fungovat, né pořád něco nastavovat.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”