Jak říká kropovez, buď 7870/660 = vysoký výkon
NEBO, se tam dá dat i ta 7850 = výkon na míru, a soustředit se na kvalitní komponenty + se dostat pod cenový strop. Myslím, že by se tam dalo strčit i SSD.
Herní desktop do 20k bez dph
Re: Herní desktop do 20k bez dph
Kdybych si chtěl pořídit hd7870 pro následné OC, pojede pořád bez problému i bez samostatného chladiče grafický karty?
EDIT: někde jsem viděl sestavy, kde se místo ssd dávali hdd s 10,000rpm ( při ceně 2k a 250gb pamětí). Co je lepší?
EDIT: někde jsem viděl sestavy, kde se místo ssd dávali hdd s 10,000rpm ( při ceně 2k a 250gb pamětí). Co je lepší?
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
SSD disk pro běžnou PC sestavu je lepší volbou.
HD 7870 - především edice od Gigabyte (WF3) má perfektní chlazení, a taktovat půjde i výše, než v základu je.
HD 7870 - především edice od Gigabyte (WF3) má perfektní chlazení, a taktovat půjde i výše, než v základu je.
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ano.
Mám 7950 se stejným chladičem, a na 1100/1450MHz nejde teplota nad 65C. Při tak dobrém airflowu a tichosti té Fractalky neuslyšíš nic, a teploty nepůjdou nad 60C.
Mám 7950 se stejným chladičem, a na 1100/1450MHz nejde teplota nad 65C. Při tak dobrém airflowu a tichosti té Fractalky neuslyšíš nic, a teploty nepůjdou nad 60C.
To už jsi skoro na úrovni hd 7970 ne?
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
No..teda...limit 20k bez dph a mATX deska - to je fakt nedůstojné,.fialový pane
a další - fractal a jinak "jenom" GK GTX 660 za takový limit...Clorky
Nemusíte tam cpát takové drahé monitory, 21,5-22 je do pohody dostačující, autor si asi neuvědomuje, že čím větší uhlopříčka, tím větší žížalky bude mít. Ale pokud říká, že potřebuje jenom to lolko - tak jak říká Clorky, stačí takových 15k do toho investovat
Nemusíte tam cpát takové drahé monitory, 21,5-22 je do pohody dostačující, autor si asi neuvědomuje, že čím větší uhlopříčka, tím větší žížalky bude mít. Ale pokud říká, že potřebuje jenom to lolko - tak jak říká Clorky, stačí takových 15k do toho investovat
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Můžeš, jestli se ti chce, také něco navrhnout. Aspoň budu mít větší výběr :) Dík.
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
warcraftan píše:No..teda...limit 20k bez dph a mATX deska - to je fakt nedůstojné,.fialový pane
Jak jsem říkal, jde mi o kvalitu zbytkových komponentu. Když zakladatel topicu chce sestavu na LoLko, tak není třeba 7950. I na té GTX 660 si výborně zahraje.
Dle mého je nesmysl cpát do takové sestavy 7950, hodit tam k té 7950 nejméně adekvátní zdroj, základovku a skříň. To je jako koupit motor do auta za 120 tisíc a narvat ho do Škodovky.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Jde ti o kvalitu zbytkových komponentů a radši tam dáš GTX 660 za limit 20k bez dph...přitom u herního desktopu je nejdůležitější GK...kdybys tam aspon dal aspon HD7950 a ktomu nějakou lepší skřín např za 1,5k tak bych byl spokojený. Nesmysl cpát HD7950 do limitu za 20k bez dph? jo, radši tam dej grafiku střední třídy...S tím motorem sem to nepochopil...motor má být GK a auto má být skřín nebo co
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Motor má být GK, auto zbytkové komponenty... asi špatná metafora.
Postav to tedy na 7950. Já to nebudu měnit.
Postav to tedy na 7950. Já to nebudu měnit.
Tak nějak se pokouším to poskládat a zjistil jsem, že peníze vystačí i na hd 7950 a i5 3570k. Jen bych potřeboval poradit s deskou a monitorem. Dík moc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2421
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
04 črc 2025 15:39