Dobrý den žádám o radu ke hře Half life 2. Omylem jsem nastavil větší rozlišení než má moje obrazovka. Když hru spustím tak obraz je černý a u prostřed je napsáno VIDEO MODE NOT SUPPORTED. Ale když se načítá tak jí slyším v pozadí ale potom se asi kousne, když se vrátím na plochu tak ani nejde ta hra vypnout
takže musím restartovat pc. Nevíte jak to upravit do normálního nastaveni aniž bych musel zapnout hru. Sem warez ale můžu to skusit koupit.
Děkuji za všechny rady.
Half life 2-Rozlišení Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Half life 2-Rozlišení
Spust hru s parametrem
-width 640 -height 480
-width 640 -height 480
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
A jak jí mám spustit v těchto parametrech ?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud bezis pod Steamem je tam nekde zalozka parametry.
Pokud to spoustit zastupcem odnekud, dej vlastnosti (zastupce) a v cili to dopis za "
Pokud to spoustit zastupcem odnekud, dej vlastnosti (zastupce) a v cili to dopis za "
Nejsnadnější způsob je přímo z příkazového řádku 

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Takže to mám napsat takto "-width 640 -height 480
Ne, tohle nestačí. Příkaz je název programu, a za ním následují parametry se kterými má být spuštěn, například
ti spustí poznámkový blok a řekne mu, že má otevřít soubor se zadaným názvem, který se nachází v adresáři ve kterém zrovna pracuješ.
Pokud budeš upravovat toho zástupce, tak název programu i cesta k němu musí být v uvozovkách, protože se v nich vyskytují mezery (ty jinak slouží k oddělení názvu programu a jeho parametrů, viz ten notepad), takže ty tam najdeš něco jako
a za to musíš připsat ty parametry, se kterými se má spustit:
Pokud tam budou i jiné parametry tak je tam nech, a tohle připiš za ně, abys to mohl zase smazat až ten program rozchodíš.
notepad mujdopis.txt
ti spustí poznámkový blok a řekne mu, že má otevřít soubor se zadaným názvem, který se nachází v adresáři ve kterém zrovna pracuješ.
Pokud budeš upravovat toho zástupce, tak název programu i cesta k němu musí být v uvozovkách, protože se v nich vyskytují mezery (ty jinak slouží k oddělení názvu programu a jeho parametrů, viz ten notepad), takže ty tam najdeš něco jako
"C:\Program files\Valve\Half life 2\halflife.exe"
a za to musíš připsat ty parametry, se kterými se má spustit:
"C:\Program files\Valve\Half life 2\halflife.exe" -width 640 -height 480
Pokud tam budou i jiné parametry tak je tam nech, a tohle připiš za ně, abys to mohl zase smazat až ten program rozchodíš.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Toto mi nefunguje nebo to dělám špatně prosím vás pokud je nějaké video jak toto udělat (v jakém koliv jazyce) nebo mi zavolejte na skype: speedlp246 . Nebo existuje nějaké stránky s návodem poradte mi je prosím.
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Úno 2013 18:07) ---
Toto mi nefunguje nebo to dělám špatně prosím vás pokud je nějaké video jak toto udělat (v jakém koliv jazyce) nebo mi zavolejte na skype: speedlp246 . Nebo existuje nějaké stránky s návodem poradte mi je prosím.
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Úno 2013 18:07) ---
ma tohle tema smysl resit tu nelegalni verzi hry
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
A kdyš si jí koupím tak by se to dalo vyřešit jak ?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak mně napadlo si přes Steam stáhnout Demo u kterého jsem nastavil přes Steam normalní nastavení takže šlo uplně v poho (demo) .
A jelikož to je stejná hra akorát Demo tak jsem skusil zapnout plnou verzi a fachčí to.
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Úno 2013 11:10) ---
Tak mně napadlo si přes Steam stáhnout Demo u kterého jsem nastavil přes Steam normalní nastavení takže šlo uplně v poho (demo) .
A jelikož to je stejná hra akorát Demo tak jsem skusil zapnout plnou verzi a fachčí to.
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Úno 2013 11:10) ---
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2241
-
od rhsCZ
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 15:14
-
-
Herny pocitac na rozliseni 3440x1440 Příloha(y)
od Søren » 25 črc 2024 11:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 42
- 7891
-
od Søren
03 srp 2024 15:10
-
-
-
Igpu od AMD vega 6 a Vega 8 max rozlišení Příloha(y)
od walderan » 18 dub 2025 14:53 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2508
-
od walderan
18 dub 2025 19:31
-