Dobrý den
Chtěl bych se zeptat je nějaký program kerý skontroluje případně i opraví chyby pamět ram
jelikoš se stane že nainstaluju nějaký program nebo hru tak se instalace ukočí a oběví se nějaká chyba s ram ale nejde to přečíst když seto oběví a hned se pc restartuje a potom se pc furt restartuje a nezbide mi nic jineho než zase nainstalovat windows.Pokud nějaký program je mužete mi nějaký doporučit popřípadě i poradit jak v programu postupovat předem moc děkuji.
Hledám program na test RAM pamětí
Hledám program na test RAM pamětí
Naposledy upravil(a) Ltb dne 29 led 2013 16:40, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: Problem s pamětí RAM
jakej máš typ Ramek a v kolika slotech to máš nastrkaný?
-
- Pohlaví:
Použij na kontrolu RAM - http://www.slunecnice.cz/sw/goldmemory/
Ram je DDR2 DIMM ve 4 slotech děkuji skusim a ten goldmemory se má vypálit na cd nebo nemusí ?
Naposledy upravil(a) Mp3H dne 29 led 2013 15:50, celkem upraveno 1 x.
Nérosumiš šésky?
jeto ... skusím... vipálit

jeto ... skusím... vipálit

-
- Pohlaví:
Stáhnout - rozbalit a vypálit jako obraz. Potom nabootovat a kontrolovat. Kontrola trvá několik hodin, nejlépe přes noc.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hledám program na test RAM pamětí
Jinak žádný program neumí opravovat chybné paměti RAM.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Doplním krtenka: V první řadě potřebuješ program na úpravu Tvé češtiny. Takhle ani pořádně nerozumím tomu, cos napsal.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Už jsem zjistil coto dělá on ten pc není muj jeto pc známeho a ten mu ten pc někdo sestavoval a musel muho i taktovat
Tato chyba se začla oběvovat takže usuzuji že je vysoká frekvence paměti ram a já bych potřeboval jí snížit výchozí
jak byla a ptám se kde jí v biosu snížím a dám do puvodní.Jinak tomu známenu co sestavoval pc tak snim už není v kontakru rakže se nemuže na něj obrátit a předem děkuji za radu
Kód: Vybrat vše
http://img14.imagefra.me/i523/mp3h/qshj_32f_uc2ma.jpg
Tato chyba se začla oběvovat takže usuzuji že je vysoká frekvence paměti ram a já bych potřeboval jí snížit výchozí
jak byla a ptám se kde jí v biosu snížím a dám do puvodní.Jinak tomu známenu co sestavoval pc tak snim už není v kontakru rakže se nemuže na něj obrátit a předem děkuji za radu
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Je to trochu jinak - to hlášení znamená, že se nepodařil předchozí pokus o přetaktování a systém byl nastaven do výchozího (defaultního) nastavení. Čili včetně frekvence RAM, takže není třeba ji v BIOSu upravovat!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Aha ale je zajmave když seto dá do výchozího nastavení tak když spustim zase instalaci hy nebo nainstaluju něhajaký program tak se pc opět restartuje a skočí tam tato chyba.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Test základní desky Asus Prime B650M-K
od KingGustavo » 30 čer 2024 18:48 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 4147
-
od FlanK3r