Před lety mě jeden známý poslal mejlem soubor *.exe, který jsem spustil (aniž bych někde cokoliv nastavoval) a on měl hned vzdálený přístup na můj PC a nastavil mě tam potřebné. Jakmile jsem proces vypnul, tak se přístup ukončil. Má někdo tip, jak toto získat?
(Nikde jsem nenašel na netu něco takového, ani jak si to vyrobit. Všechny programy vyžadují nějaký akktivní přístup té druhé strany, aby někde něco instalovala nebo nastavovala, a to já nechci.) Děkuji
Jak získat jednoduchý vzdálený přístup na jiné PC?
Re: Jak získat jednoduchý vzdálený přístup na jiné PC?
TeamViewer :)
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
Tak to zkusím ten TeamViewer nainstalovat, jestli tohle nabízi. Všude jsem zatím četl, že je nutná instalace.
TeamViewer muze byt i portable
Jen upzoornuju, ze verze zdarma pro domaci pouziti je poskytovana s tim, ze spojeni muze byt kdykoliv ukonceno ze strany serveru. Takze ji to obcas holt sestreli.
Jen upzoornuju, ze verze zdarma pro domaci pouziti je poskytovana s tim, ze spojeni muze byt kdykoliv ukonceno ze strany serveru. Takze ji to obcas holt sestreli.
Tak jsem ten TeamWiever vyzkoušel, a funguje. Sice to není přesně ono, protistrana mi musí nahlásit ID a heslo (já tenkrát nic hlásit nemusel), ale to už zas tak nevadí. Děkuji
vim o tom programu kdy jsem ho našel co potřebuješ no možna je to něco podbnyho stačil zaslat soubor a ten ktery zasila tak se dostal do toho pc boužel jsem četl že je to vir,že to použivaji hackeři stačí si na google napsat jak se nabourat do druheho pc a hned maš několik članku o tom
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2765
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 říj 2024 16:12
-
-
Jiné řazení dat ze zdroje v MS Excel na samostatných listech Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 říj 2024 22:06 » v Kancelářské balíky - 12
- 7560
-
od Rosta_Kolmix
18 lis 2024 20:57
-
-
-
Addon nebo jiné řešení pro odstranění „Popularních vyhledavání“ na mobilních zařízeních Příloha(y)
od Daminekkkk » 23 čer 2025 18:22 » v Vše ostatní (sw) - 0
- 3115
-
od Daminekkkk
23 čer 2025 18:22
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”