Ahoj lidi, mám problém se šumem mikrofónu http://www.alza.cz/headset-creative-hs-1000-d99710.htm
Který mi blbne na studiové kvalitě, mohl bych to dát na menší, ono to ale má strašně hrozný zvuk oproti studiové.
Natáčím Frapsem, kde je to ještě horší, a co se mi to stalo naposled tak jsem se neovladnul a.... však víte.
Tímto vás žádám o pomoc, Děkuji.
( Můj notebook : http://www.czc.cz/asus-k73sv-ty252v/96673/produkt )
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Úno 2013 19:54) ---
TAK POMŮŽE MI NĚKDO?
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Úno 2013 20:01) ---
Fakt ptát se tady stojí za to. Hodina v pr*eli.
Šum mikrofónu na studiové kvalitě. Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Šum mikrofónu na studiové kvalitě. Vyřešeno
Chceš-li odpověď hned, kontaktuj některou placenou službu, nebo si pozvi domů technika. 400,- na hodinu jistě máš.
A pokud se týče tvého problému:
1. vyzkoušej nahrávání z jiného mikrofonu.
2. vyzkoušej nahrávání z tvého mikrofonu na jiném počítači.
3. kup si k ntb pořádnou (externí) zvukovku
A pokud se týče tvého problému:
1. vyzkoušej nahrávání z jiného mikrofonu.
2. vyzkoušej nahrávání z tvého mikrofonu na jiném počítači.
3. kup si k ntb pořádnou (externí) zvukovku
Re: Šum mikrofónu na studiové kvalitě.
Uvědom si laskavě, že ti, co tu radí, to dělají zadarmo, dobrovolně a ve svém VOLNÉM čase... Se sebeovládáním máš asi opravdu problémy.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Snad nečekáš, že s tímto mikrofonem dosáhneš takovou zvukovou kvalitu, že tvé nahrávky budou na Českého lva za zvuk...
Bohužel jen máš dvě možnosti. Buď se s mizerným zvukem smíříš, nebo si koupíš mikrofon, který se svými parametry alespoň trochu přiblíží studiové kvalitě a k tomu pochopitelně již doporučenou externí zvukovku.
A ještě trochu za sebe, jako moderátora. Uber páru a nevztekej se, když se ti někdo nevěnuje hned. Fórum není univerzální poradna, kde sedí rádci na drátě dvacetčtyři hodin denně, sem dní v týdnu, třista šedesát pět dní v roce a nejdou se ani vymočit, aby náhodou neprošvihli prudiče s jeho problémem. Lidé sem chodí dobrovolně a je jen jejich dobrou vůlí, že se někomu, koho v životě neviděli a neuvidí, snaží poradit. Dost často se stává, že se pak nedočkají ani slůvka "děkuji"... Všichni ti lidé, kteří sem chodí, mají také svůj život, své starosti a problémy, které pochopitelně potřebují řešit a nemají tak třeba čas, nebo jen prostě náladu na problémy druhých. Může se tak stát, že na odpověď budeš čekat i několik dní, než přijde někdo, kdo ti dokáže poradit. I kdyby to trvalo třeba týden, je tvá reakce po pouhé hodině čekání, více než sprostá a nediv se pak, když ti nikdo nebude chtít radit. Prostě jen tak, z principu...
Bohužel jen máš dvě možnosti. Buď se s mizerným zvukem smíříš, nebo si koupíš mikrofon, který se svými parametry alespoň trochu přiblíží studiové kvalitě a k tomu pochopitelně již doporučenou externí zvukovku.
A ještě trochu za sebe, jako moderátora. Uber páru a nevztekej se, když se ti někdo nevěnuje hned. Fórum není univerzální poradna, kde sedí rádci na drátě dvacetčtyři hodin denně, sem dní v týdnu, třista šedesát pět dní v roce a nejdou se ani vymočit, aby náhodou neprošvihli prudiče s jeho problémem. Lidé sem chodí dobrovolně a je jen jejich dobrou vůlí, že se někomu, koho v životě neviděli a neuvidí, snaží poradit. Dost často se stává, že se pak nedočkají ani slůvka "děkuji"... Všichni ti lidé, kteří sem chodí, mají také svůj život, své starosti a problémy, které pochopitelně potřebují řešit a nemají tak třeba čas, nebo jen prostě náladu na problémy druhých. Může se tak stát, že na odpověď budeš čekat i několik dní, než přijde někdo, kdo ti dokáže poradit. I kdyby to trvalo třeba týden, je tvá reakce po pouhé hodině čekání, více než sprostá a nediv se pak, když ti nikdo nebude chtít radit. Prostě jen tak, z principu...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Jedine reseni: kup si opravdu kvalitni mikrofon.
Coz tenhle levny set v zadnem pripade neni, i kdyz to ma Alza v popisu. Kvalita odpovida cene. Opravdu kvalitni mikrofony vypadaji uplne jinak (a zavisi na tom jejich kvalita) a hlavne stoji mnohem vic.
Co se tyce tveho rozcilovani - uvedom si ze diskusni forum neni online chat, nikdo tu neceka jenom na tebe aby ti mohl odpovedet. A s tim jak se chovas se ochota lidi ti pomoct vyrazne snizuje.
Coz tenhle levny set v zadnem pripade neni, i kdyz to ma Alza v popisu. Kvalita odpovida cene. Opravdu kvalitni mikrofony vypadaji uplne jinak (a zavisi na tom jejich kvalita) a hlavne stoji mnohem vic.
Co se tyce tveho rozcilovani - uvedom si ze diskusni forum neni online chat, nikdo tu neceka jenom na tebe aby ti mohl odpovedet. A s tim jak se chovas se ochota lidi ti pomoct vyrazne snizuje.
ITCrowd: To vyzkouším zítra odpoledne, a dám vědět.
Karlos: Aspoň jsem čekal, že když mám sluchátka s mik za 6 stovek, tak tam ta stopa studiové kvality bude.
Petr22: Njn, to si budu zase muset šáhnout hluboko do kapsy.
Ohledně mého chování: Za te se omlouvám, ale nechápu, proč se tu radší řeší Let´s playe a problemy, který se vyřeší jednou větou, např proč slyším sebe v mikrofonu? Tak vypni poslouchání v ovladacím panelu.
Jaký by to bylo kdybych ja jsem poslal můj lets play, a lidi kdo byly hrozně vystresovaný tak, že nechtěli nikam v pondělí být a báli se každý hodiny promrhali hodiny čekání na pomoc.
Dík za přečtění Bye.
Karlos: Aspoň jsem čekal, že když mám sluchátka s mik za 6 stovek, tak tam ta stopa studiové kvality bude.
Petr22: Njn, to si budu zase muset šáhnout hluboko do kapsy.
Ohledně mého chování: Za te se omlouvám, ale nechápu, proč se tu radší řeší Let´s playe a problemy, který se vyřeší jednou větou, např proč slyším sebe v mikrofonu? Tak vypni poslouchání v ovladacím panelu.
Jaký by to bylo kdybych ja jsem poslal můj lets play, a lidi kdo byly hrozně vystresovaný tak, že nechtěli nikam v pondělí být a báli se každý hodiny promrhali hodiny čekání na pomoc.
Dík za přečtění Bye.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Za 600 očekáváš studiovou kvalitu? 
Jinak toto souvětí potřebuje nějaký dešifrovací přístroj
"Jaký by to bylo kdybych ja jsem poslal můj lets play, a lidi kdo byly hrozně vystresovaný tak, že nechtěli nikam v pondělí být a báli se každý hodiny promrhali hodiny čekání na pomoc."
//Mám nainstalovaný simulátor šifrovacího stroje Enigma, ale na tomto souvětí si vylámal zuby na převodech...
//Karlos

Jinak toto souvětí potřebuje nějaký dešifrovací přístroj
"Jaký by to bylo kdybych ja jsem poslal můj lets play, a lidi kdo byly hrozně vystresovaný tak, že nechtěli nikam v pondělí být a báli se každý hodiny promrhali hodiny čekání na pomoc."
//Mám nainstalovaný simulátor šifrovacího stroje Enigma, ale na tomto souvětí si vylámal zuby na převodech...
//Karlos
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- lolíQ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím, že ještě můžeš být rád, že ti tu ještě někdo něco poradil, po tom, co jsi napsal. :)
NTB: HP Pavilion dv6
PS3 500Gb SuperSlim
+Philips SPA5300, A4tech XL-747H
++Agama Vousatá, Želva Nádherná
PS3 500Gb SuperSlim
+Philips SPA5300, A4tech XL-747H
++Agama Vousatá, Želva Nádherná

Pověs někam zvuk nahranej tím mikrofonem. Docela by mě zajímalo, jak to "děsný šumění" vypadá.
Zbeky. Přesunul bych to souveti do jiné kategorie a možná bych na jeho rozlousknuti vypsal i nějakou odměnu.
Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Zpět na “Problémy s hardwarem”