Televize nefunguje - bliká LED kontrolka
Re: Televize nefunguje - bliká LED kontrolka
Oki tak díky táta to už chtěl dát do servisu já se bádal jestli by to nešlo vyřešit ručně a sám 

- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Přesně proto, co říká BS, jsem napsal ty ceny, které trochu od jednoho kamaráda profi televizáka znám.
A jak už jsem psal - malý televizák bude mít s opravou docela velkou honičku. Kdo moderní TV zdroj ještě neviděl, nevěřil by.
A jak už jsem psal - malý televizák bude mít s opravou docela velkou honičku. Kdo moderní TV zdroj ještě neviděl, nevěřil by.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Neníé to tak hrozné , je to spínaný zdroj , schémata se daj najít na netu , na forech , hlavně polských.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
2jaro3: Pokud jsi takový zdroj nikdy nezkoušel opravit, chápu Tvou připomínku. Není to obvykle jeden spínaný zdroj, ale několik na sobě závislých podle stavu TV (stby, provoz, popř. servis), navíc zpětnovazebně provázaných s napájenými bloky, to vše obvykle v provedení SMD (kromě výkonových součástek). Schemata jsou sice k dispozici, ale z vlastní i zprostředkované zkušenosti mohu říci, že mnohdy je třeba vyměnit polovinu zdroje - tedy jednoho spínaného, ne všech na desce - aby zdroj znovu naběhl, nestačí jen vyměnit vadnou/é součástku/ky za originály. Zeptej se nějakého televizáka. 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Nedramatizuj to, tohle musí umět opravit každý opravář. Že jsou líní a nedělají to, protože lidi jim zaplatí co si řeknou je otázka druhá. Toto dělají velké servisy.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Nic nedramatizuji, uvádím holá fakta z vlastní i zprostředkované zkušenosti.
Tím v tomto vlákně končím.
Tím v tomto vlákně končím.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
To není dramatizování, ale realita. Dostal se mi do ruky na opravu zesilovač QSC GX5. "Banalitka, lehce vydělané peníze..." řekl jsem si. Opak byl pravdou. Po výměně asi desíti SMD operačních zesilovačů, jsem se dostal jen k tomu, že začal blikat indikátor vybuzení, pak jsem své snahy vzdal 
Čerstvě, než bych nechal opravit TV Sharp, tři roky starou, jsem raději koupil nový Samsung

Čerstvě, než bych nechal opravit TV Sharp, tři roky starou, jsem raději koupil nový Samsung

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Ale dělal jsem jich víc , neboj , teď tu mám jednu LCD Technika , předtím Samsung , ap. Již mám praxi v TV technice.
//Na zprostředkované informace se vykašli...
//Na zprostředkované informace se vykašli...
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3131
-
od MariTopHigh
Zobrazit poslední příspěvek
01 led 2025 10:22
-
- 7
- 3210
-
od šulda
13 zář 2024 14:18
-
-
Výběr televize (55/65" okolo 30 tisíc)
od Zakk » 06 říj 2024 18:30 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 17
- 4425
-
od MariTopHigh
09 říj 2024 15:04
-
-
- 7
- 3646
-
od martanius
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3245
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”