Mizící příspěvky na Timeline (Facebook)

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

Péťa
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Mizící příspěvky na Timeline (Facebook)

Příspěvekod Péťa » 08 úno 2013 20:15

Hezký večer, mám problém - Dnes mi začaly z profilu Timeline na facebooku mizet moje příspěvky (odkazy na videa, sdílené příspěvky, příspěvky od přátel apod..) V "záznamech o aktivitách" mi to ukazuje, že za celou dobu na fb tam nemám žádnou aktivitu... což je samozřejmě hloupost. :D Ale když kliknu na ikonku "Upozornění". ( Např. když někdo okomentoval odkaz na video - tak se mi ten příspěvek objeví, ale na profilu prostě ne.. :? ) Takže ty příspěvky nejsou nejspíš smazané ale jen skryté.. a odkrýt je nemůžu páč v "záznamech o aktivitách" nemám vlastně nic. Omlouvám se za hloupý dotaz, ale už vážně nevím co s tím.
Přílohy
aktivity.JPG

Reklama
Peťa
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Mizící příspěvky na Timeline (Facebook)

Příspěvekod Peťa » 08 úno 2013 20:20

Jsem se lekl, kdo píše z mého profilu :lol: Mizely postupně, nebo se ztratily najednou?

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 08 úno 2013 20:30

Tohle se mi stalo asi v úterý, zmizelo všechno, zůstali jen přátelé a úvodní fotka. Ale jak jsem to opravil nevím. Nějak jsem klikal na TimeLine a pak se to vrátilo.

Peťa
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Peťa » 08 úno 2013 21:57

Já bych to řešil tím, že prostě počkám. S fb jsou pořád nějaký problémy. Třeba 2 dny mi nešel chat, nebo taky nešly sdílet příspěvky atd. Vždycky stačilo počkat.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Komunikace na internetu”