Zdravím,
potřeboval bych zjistit jak a jestli si jde zobrazit kód obrázku jpeg, tak jak ho vidí prohlížeč obrázků.
Zobrazení kódu formátu jpeg
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zobrazení kódu formátu jpeg
zkus to více popsat z tohoto to špatně chápu...
Potřeboval bych textový zápis obrázku. Jakoby obrázek převedený na text.
Stačí kliknout na fotografii pravým tlačítkem a dej otevřít v programu > poznámkový blok. Ale nic z toho nevyčteš :) bude to vypadat nějak takhle
atd dále , statisíce takových nesmyslných řádků. Můžu vědět proč chceš otvírat obrázek jako text?
Kód: Vybrat vše
%&'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz„…†‡‰Š’“”•–—™š˘Ł¤Ą¦§¨©Ş˛ł´µ¶·¸ąşÂĂÄĹĆÇČÉĘŇÓÔŐÖ×ŘŮÚáâăäĺćçčéęńňóôőö÷řůú w !1AQaq"2B‘ˇ±Á #3RđbrŃ
$4á%ń&'()*56789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz‚„…†‡‰Š’“”•–—™š˘Ł¤Ą¦§¨©Ş˛ł´µ¶·¸ąşÂĂÄĹĆÇČÉĘŇÓÔŐÖ×ŘŮÚâăäĺćçčéęňóôőö÷řůú˙Ú ? đěJ0}( Áô4`ú vÇţéü¨Ř˙ Ý?• [˙ tţTyruż*č<ą?şß•\źÜoĘ‹ yrqż*<ą?¸ß•Đyrqż*BŚ:©…şE .
.Öţéü¨ Ř˙ Ý?•ű§ň qE"Ç*î`z‘âÚ 8ëE‰nĚŚ:T‚R:ŚŃ{
«’,Š}©ůŞLͦ4fťÄĹFÓŞŃqÚä
pǧbzš–îRV¨_ĄXXsšiv%«ĐRâ™
‹éFßST"°Ć:ŠVäŽ ŔÇ“ŰsK^W×A*AELŇ©Rŕ·ZW)«˝Č1I@Ë€TŚsÎ}*ʱ ô4ú!-Řy‡˝4Ę{S¸¬FYŹSL Ĺ 6ăďU˝µKb%¸mZpSL’e¶”®â»WűÍňŹĚńM?eŚťóŽČ~ĽÖ´Q}Ißc6Šć:B—4 čÓ{ xĄ‘ŕ©Č4[KŠúŘŽ“ cd 棪&ŕ=)0}()€-[}ćŐySsuŔĆ*¨ěg-ČŤÝşýČŮŹ«śČŤF×÷„Ű˙ ``ţ}ZŮ$‰·rŁ»ČrěXú“šmh‘D´µŔl9q¸dŕző§1íĎçŠ}.îK¶UŠGZWľ8ŻĄŠ˛˝ÄD.z㡓*H¦Ż«B*—5zŢÓĚlşś
˛UÍôÇ—ćŤpľf>•^÷NžÜ(qßđ5*WfŽ
+™!A<ö¨ëC[µ?9úV¤C÷‹ďĹTR%ą$Q](AEZB%4dn+†1şíçĐٶ‚Š‚‚Žqš,!C쌂1Q…2·ČIč+jnéúwď?x3»¦kąŠÂŃ5Ú ·áŠÂ¤µ:čS˝ÇĆž@hâQŚ‚¸=sPßÚ3Cąů$çźZży3j‘Q¦×sĎŻ,Z9§*sYL¤k©s%¶lJ=řdáÔűŐŁ9.13Źöýi•ŐB–´úLWś¤Ň·Cˇ«8¤Ţ:ŇJęâşAą}j]ĘWźLÓŐëµČ§´_ßƧXf—@ęzVźj…QYwcžk ŽŇásé\˛Őž…7Ę´ělí„A„P ö¬»Űu™6Šmꉳwąç:Ť´¶ł¶X?
ÇhŁ•WpÁ5ѡĹ%fŃ™$FTö'ŠÓEhڤfÜ
·2ľMEŽk˛;…-h€uĺť#_ĄAÖ?t‡«š™~čˇëaqN¶$ń±t©čÇŐ•§\\On'¶‹x
µ†pF)·z˝ěn«*Tś9üłXZîÝNľgĘźC^ĘöR9’GÇPWéZňłlV
y¨’iícJvvwÜä5ŘK®ň;cń¬Í/LűL`JÁ'’21Ţ´R÷—ł˝Vşx—M‚Ő#ň±ňČŁ>ˇ†EaÖôťâs⢣V˲eľ._ÜúT©®řlŽ^ÁEX‡q“ŽFzҰe^TŚň î+Íĺ˝Î”¤âÚMĄ»ě&ÍüŠcDTśŠ«[Föd·¨Ć\tďR¨ő©Ř}F¶y¦ bŕ(É'ëGqďmfѬŕ„pó–úšmőŚ“9$)ŕW+ř›;ů}Ô‹¶ÍŚ=sZÓá"Ŕ95;¦ŮMYŁź»„\VčV!ŠT#8T Đ“ęi§˘—5ÎÄ×
`rWOňţµ‹Űń®şZE—ÍUż‘Jô~řT_đŞçwĂečr°Ĺ ŚH#Ňś7_jňŢŚéµĐ1*¤Šb¶ĺ;ŽNŕyŞ[ ‰'^)ë÷E&Wů5oI¶ĄmćĚźQÓőĄŃŤ|QőG°łB1˛u\/zTťÚ-Ěw ŘĎsI#ŇM4iG€ąÉáHÍ˝L©Ř)ŞS꯫‘’‚Oô˘*ö+k˝Ź*žw¸ĘěYä“ZŤvÇ©ćÍßWÔ©yËĆŘţ¦ ÇOĄvÓřQ‹
\VÖ 85-y,ě[şqPá˝
5°žăŽăëO^PÁÝ*<séBuzŞÉ)[‰]ú`1,1Üs]ęjK.Q»{c~u„㯑ŰKšTď{Űsb9ÔĆ1PÉ/˝d3ęlśµ•|›mXw5QÝÝďčyÓ©G*{ÓĎ٧úîąňϱ
îĄđŁ1hÇҶ ®óNŻ í
(( iĄ{ć©"[$¶“Ę™8Áçé^‘`Î1YU[děŐô6ĽŐŤ2ÍY“jAŽČů5‚W5r°čý÷äÔÇrâźQ%ˇĂßÚ·™˝s@Č<q]pwGUgbůHţ§úTxŕu®ú?
9ć/çGç]Ě«KšńŽđÍ% ¤Í11F=)śzS¸Xeh[ęw–Ŕ“Ç4šMj ¸˝±ę7w;¶ÓŰĄtÖ†0ŐÜÖSŤ´FĐ•őf’«Jwfł±µô2e„:ŕŹjŞ-vw
ůŞ'·sZÓlć®–†=ÄnЎ†2r=Á¨đp+Ôˇđن{‹éKŹjęHÎĺŃšńNđÍ ˘€ńI@`¶yůčľµ®–ÖöÁw“Üňi˘čEpč][HŮHâµ-¤)Žk9ękODj$ŔŠvěÖF÷ĐŚ•RÇ męǢ˙ ‰ö¬ö‘ݤX˘bNI=}ŘűšŢ+•Xĺ©.i7Óˇ±u§Aq U 1\ÍĆžđŁyŠP1úW^˛‹ĺ{w9ŞEµtQŰíK´{W§o#›ÇÉŁ'ÖĽ3ŃźZ2h ÉŁ&€š(A4Ę YÓĐÓLç-#±÷$ĐL’7Wcő4˙ ´O˙ =_ţú4¬»Ř˘ęčtšA˙ 4áyx:\J?ŕgüh˛ě;ľěiąąe
f¨ěXâ•.îŁ$ň(>ŽGő¦!Í}zßzćcŹWoń¦›»ŁÖyü˙ Ť˛ěGćËýöüÍtżóŃż3Z{Z«íËďdű8*űŹ˙Ů˙Ű „
} !1AQa"q2‘ˇ#B±ÁRŃđ$3br‚
%&'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz„…†‡‰Š’“”•–—™š˘Ł¤Ą¦§¨©Ş˛ł´µ¶·¸ąşÂĂÄĹĆÇČÉĘŇÓÔŐÖ×ŘŮÚáâăäĺćçčéęńňóôőö÷řůú w !1AQaq"2B‘ˇ±Á #3RđbrŃ
$4á%ń&'()*56789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz‚„…†‡‰Š’“”•–—™š˘Ł¤Ą¦§¨©Ş˛ł´µ¶·¸ąşÂĂÄĹĆÇČÉĘŇÓÔŐÖ×ŘŮÚâăäĺćçčéęňóôőö÷řůú˙Ú ? ř˙ ŹŇ’€@ šÍ"˙ MPÓ‘“INę8Ł˙ ×Uş=ôsGëKšN=h+F»=é4‚—ôa6öč€gcŹz×óĄúúĐ=ÓŐÍŠwz˘âJŰďÜfixúńůQŠB3@);_dť»ŠÔpyŁúĐŢŤ:ččí}ă<ö§‘Ř}(čŁvÔZě•üÄ4«M=(íCŘwo˘Žx ńÍ.sM''…ż¸WÖËEmEťÚ™ŽřĄ&†RjÍi÷‡LPOĄ(ä}(ďGôĂeľţ`3ŚŇĐhÁ#Ž´;˛oÓQ¤sNó¤h$hň·Ě^zzé@úĐ1IšVwĐiwZżëQqĎÍ!Ą4śO[Ť»ľšvsŰŠ\w¤•/Ň’¶ˇŚĐ~”ěQR6•®Ű¸Ă×4ţqúzÓqůŇň¶híÝ~Ńşďa(çŻëHNyĄĹŁëîöSćťß”ÖţCOMµBŽqžJ^őíIIŽhÓŃ Ú?1iA¤Ć3íHF?VVü7wü‰°éÚ$ëŔ9÷Ş@sKÇ42ZľjşšbD##JX×úÖ`b9ÍIć\˙ źJ«ľäň)_{]KŔqďNǨ¬Ě&źçq‘ÉĎZwV~˘äKÝOF˝6ó,lbNHĆx×ëI“ÓçŢ‘fRJ—r÷ĆO=żZ|éî»~k-ß{ţLš2řRç=>”ÁČ'Zb}Ýľ_¨ŁÔńéIŚô٦})¤‘Ň”“»č? 稥#Ú“%€őÇ4˘…®űŠęîé/ČoLS°:÷¤=})7Ž8¦—Eó´K$)öĎZ\~TnúŇuŔçü˙ ZZ_^˙ ’۶âő?OĘëÔ}iqŠNĽ~4ť›Ń芺O[j1ď@úR˙ JAĆO·~*nę×Dü.×ů
HëFF?ť4žĄéĹEg˝Çé«z‡L‘JFHâ›8ĄĆ9ýzúč죯we~ţcńÇ Ć)Ľă4ąp*z۫׺l\
1H8 ăŠJţšnŰĄşlÇNi3Ó4ąŰߨ¦ăeřq;7ćµSŢŽřÍ/^):S[kżőbťîĹ8čiAăô¤âÔŽhoMz
Öník°éëGąí@ĎOźţµ'碸¬÷j÷9¤˙ őúčÁíH8Îj“M6žënĄ5~€$ć”ĐOh0hŇ×i\”ş5Şę.1G‘éߦxô¤Ď˝;§ĺI^Ë_K˝·ŘLqëšQHzLsš«wüFö¶—üE#×µŚRž;Ńž°Ł˘kUq-—_ #8ôśűb”z
atd dále , statisíce takových nesmyslných řádků. Můžu vědět proč chceš otvírat obrázek jako text?
Nemusíte mi pořád psát, že jsem Bůh, já to vím.
Je to součást práce do školy. V zásadě potřebuju namísto samotné fotky vytisknout právě její "zápis" nebo kód nevím přesně jak to nazvat. :) Poznámkový blok mě taky napadl, ale nebyl jsem si jistý jestli je to to pravé. Když se to pokusím říct ještě trochu jinak, tak bych rád získal údaje, které vidí prohlížeč obrázků. :)
No dají se zjistit různé informace o fotce, říká se tomu Meta Data nebo taky EXIF Data.
Vlastně to z t= fotografie vytáhne všechny ůdaje co se dají.
Nevím jak se to dá zjistit ve windows ale existuje na to sousta programů
Vlastně to z t= fotografie vytáhne všechny ůdaje co se dají.
Nevím jak se to dá zjistit ve windows ale existuje na to sousta programů
Kód: Vybrat vše
http://www.friedemann-schmidt.com/software/exifer/
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Myslíš histogram a pod.?http://free.zoner.com/Klik do obrázku a po pravé straně je to co hledáš?
Myslím že nemyslel Histogram. Histogram je grafické znázornění distribuce dat pomocí sloupcového grafu se sloupci stejné šířky, vyjadřující šířku intervalů, přičemž výška sloupců vyjadřuje četnost sledované veličiny v daném intervalu.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mám matnou představu.
Tak nějak asi wokna-
a tak nějak zoner-

Tak nějak asi wokna-
a tak nějak zoner-
Jo myslím že tohle je to co hledal 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
když jí otevřeš ve wordu je tam také jako zápis...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4488
-
od junis
Zobrazit poslední příspěvek
22 črc 2024 17:54