Win Media Centre - nektere kanaly nejdou

...

Moderátor: Mods_senior

-lukas-
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Win Media Centre - nektere kanaly nejdou

Příspěvekod -lukas- » 08 úno 2013 12:33

Ahoj, koukam na telku pres USB DVB-T kartu, jedinej Fanda a Smichov dela problemy, priserne se kouse zvuk a spis nejde nez jde, obraz se taky obcas kousne. V jinym programu jdou bez problemu, takze HW by problem byt nemel, ostatni programy z MUX4 fungujou dobre (napr novaHD ct1HD atd.) jen tyhle dva ne. Teprve nedavno jsem je zacal chytat. Zadny velky nastaveni WMC neumoznuje, tak nevim co s tim. Napadl me akorat nejakej problem s kodekem, ve WMC kodeky menit nejdou :( nebo sem teda nenasel jak, uz sem chtel kdysi menit video kodek, protoze ten co tam je, je prisernej.

Reklama
richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Re: Win Media Centre - nektere kanaly nejdou

Příspěvekod richchie » 08 úno 2013 16:22

Tak proč používáš WMC,když nemůžeš nic nastavit?Výrobce tv tuneru určitě nabídnul i svůj soft,přes který můžeš koukat a nahrávat a pokud nevyhovuje tak je spousta alternativních.
http://www.digiprijem.cz/pokryti-cr-signalem-dvb-t.php

http://www.digizone.cz/texty/mapy-pokryti-multiplex-4-telefonica-o2/

-lukas-
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod -lukas- » 09 úno 2013 12:32

proc WMC? protoze docela vyhovoval pozadavkum, to co bylo s tunerem je des a hruza (Blaze) alternativni meli vetsinou nejakej problem, bud neumerne zatezovani cpu a nebo vazne spatne udelany ovladani.

asi nechapu ty odkazy, signal je dobrej, ostatni programy z mux4 jdou dobre, v jinym programu jdou dobre i ty dva (jak sem psal).

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 09 úno 2013 16:56

A můžeš napsat jaké konkrétní dělali potíže?Nějak jsem se nima nesetkal.A pokud používáš WMC tak asi doopravdy nebudeš náročný.Beru jako samozřejmost,že máš k tuneru stažený poslední možný soft+ovladače a vše nainstalováno.S WMC nemůžeš nic nastavit a tak se nediv,že se koukáš na to co máš.Pokud kvalitní-a za ty prachy to stojí-
http://www.dvbviewer.com/en/index.php
Má i svůj media center.
Jinak např.
http://www.progdvb.com/progdvb.html
a pod.

-lukas-
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod -lukas- » 10 úno 2013 17:31

v prvnim postu jsem to psal, prakticky nejde zvuk, z 10s jde zvuk tak maximalne 1s, obraz se taky obcas trhne. Z celyho muxu to delaji jen Fanda a Smichov. Narocny opravdu nejsem, bohate mi staci stabilni program, kde je pouze video okno, pres ktery se da jednodusse nahlizet do pogramu a prepinat, ani jeden z tech dvou (DVB viewer, ProgDVB) to neumi, navic oba aspon jednou crashli, v jednom nesel zvuk u HD kanalu (to bych asi resil zmenou kodeku takze jakobych nic nerekl) ale to, ze ani jeden neumi mit jenom video okno, ze ktereho se da ovladat je neco pres co se neprenesu, abych jen pro prepnuti kanalu musel zmenit okno, najit tlacitko na zmenu kanalu, coz otevre dalsi okno, vybrat kanal, zavrit okno a prepnout zpatky na samostany video okno je trosku o nicem, a to sou dokonce placeny, platit za neco co se chova jako z ery win95 fakt nebudu. Bohuzel mam asi smulu, protoze chtit neco funkcniho a intelignetne ovladatelnyho je asi moc slozita vec.

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 10 úno 2013 21:40

Tady bude problém mezi klávesnicí a židlí.Podporuje WMC tvůj tuner?Z mého pohledu-Mám k disposici jak WMC tak VIVO(gigabyte)-progdvb a i koupený dvbviewer a jediný kdo dělal problémy je WMC.Prog dvb jsem opustil,protože na přehrávání HD potřebuje kodek za 40$ což nehodlám dát,protože dvbviewer je za 15€ a je to kvalitnější soft s možností kodeků zadarmo.A jestli jsi používal upravené warez verze tak se nediv,že ti něco nejde.Dvbviewer funguje bez problémů-jak obraz v obraze-mozaika i media center.
1.jpg
2.jpg
3.jpg

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
    od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp)
    8
    9441
    od pajauh Zobrazit poslední příspěvek
    24 zář 2024 18:07

Zpět na “Vše ostatní (sw)”