Svobodna zeme - Mexiko? Vzhledem k tomu, ze veskere telekomunikace (stejna jako spousta dalsich sluzeb) v Mexiku patri jedinemu cloveku (shodou okolnosti jeden z nejbohatsich lidi na svete) tak bych o svobode moc nemluvil. Ceny a sluzby podle toho take vypadaji.
To, o co tu jde a cemu se ma zabranit je koupe dotovaneho telefonu za 99 USD a obratem jeho prodej za trzni cenu ktera je 10x vyssi, z cehoz si nekteri vykukove udelali zivnosti.
Pro zábavu a také k pláči páni rádcové Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové
To, o co tu jde a cemu se ma zabranit je koupe dotovaneho telefonu za 99 USD a obratem jeho prodej za trzni cenu ktera je 10x vyssi, z cehoz si nekteri vykukove udelali zivnosti.
No a co má být? Čemu to odporuje? Operátor přece zaplaceno dostane. To uzákoníme, že když něco koupím za 5,-, tak to nesmím prodat za 10,-?
Ruská předpověď počasí: "Jak bylo včera jste viděli, jak bude dnes vidíte a jak bude zítra uvidíte ..."

Notebook : Intel Core i3 3110M 2.4 GHz | RAM 6GB | LENOVO G500 | AMD Radeon HD 8750M 2GB | Win 10 Pro 64-bit
-
- Pohlaví:
Jen na okraj. Když /tuším/ Honza Pašek toto vlákno založil, mělo to úroveň.
Vtip 
Vtip z ajťácké branže
Povídají si dva informatici: “Představ si, včera jsem se seznámil s nádhernou blondýnou..“
“Ty máš ale štěstí..“
“Pozval jsem ji k sobě, trochu jsme pili, objal jsem ji..“
“No a co dál?“
“Najednou mi říká: Svlíkni mě!“
“Teeeda …“
“Svlíknul jsem ji teda sukni, kalhotky, pak jsem ji posadil na stul vedle notebooku..“
“Nepovídej, ty sis koupil notebook? Co máš za procesor?“

Vtip z ajťácké branže
Povídají si dva informatici: “Představ si, včera jsem se seznámil s nádhernou blondýnou..“
“Ty máš ale štěstí..“
“Pozval jsem ji k sobě, trochu jsme pili, objal jsem ji..“
“No a co dál?“
“Najednou mi říká: Svlíkni mě!“
“Teeeda …“
“Svlíknul jsem ji teda sukni, kalhotky, pak jsem ji posadil na stul vedle notebooku..“
“Nepovídej, ty sis koupil notebook? Co máš za procesor?“
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Co znamená nápis K + M + B napsaný křídou nade dveřmi?
To je upomínka pro důchodce (i čekatele) před odchodem z domu: klíče, mobil, brýle...
To je upomínka pro důchodce (i čekatele) před odchodem z domu: klíče, mobil, brýle...
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Páni rádcové... Toto je buďto myšleno, jako hloupý vtip a nebo k pláči. Vyberte si z toho, jak chcete. Odkaz na inzerát je zde
, třeba by se našel zájemce
: http://www.sbazar.cz/sssuuurrriiivvv.ne ... -let-skoro

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”