PC pomalé, ve firefoxu automaticky vyskakuje reklama v okne

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: PC pomalé, ve firefoxu automaticky vyskakuje reklama v o

Příspěvekod jaro3 » 10 úno 2013 20:28

Jak to vypadá nyní?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Reklama
filatelik
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod filatelik » 11 úno 2013 23:42

zatím to vypadá v pořádku, v tomto směru je už asi PC vyčištěnej. Ve vyhledáváči už reklamy neskáčou... Jen je PC co do rychlosti stále pomalé oproti stavu čistého počítače po nové instalaci, příčina bude tedy asi někde jinde.. asi bych měl založit nové téma, že? Jen mi láme hlavou čím to je, protože jsem čerstvě defragmentoval...

každopádně děkuju za pomoc.
NTBK : LENOVO IdeaPad Y510p, CPU : Intel Core i7 4702MQ Haswell, RAM : 16GB, VGA : 2x NVIDIA GeForce GT 755M 2GB SLI, HDD : SSD 256GB Transcend + HDD 2TB WD Black, monitor : 15.6" LED 1920x1080 antireflexní, OS : Windows 10 64-bit

filatelik
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod filatelik » 12 úno 2013 00:28

tak mi právě zase ve firefoxu skákla zase ta stejná reklama... uf... reinstal firefoxu s následným CCleanerem?
NTBK : LENOVO IdeaPad Y510p, CPU : Intel Core i7 4702MQ Haswell, RAM : 16GB, VGA : 2x NVIDIA GeForce GT 755M 2GB SLI, HDD : SSD 256GB Transcend + HDD 2TB WD Black, monitor : 15.6" LED 1920x1080 antireflexní, OS : Windows 10 64-bit

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 12 úno 2013 10:16

Stáhni si OTL by OldTimer
na plochu. Ujisti se , že máš zavřena všechna ostatní okna a poklepej na ikonu OTL.Nahoře v okně pod Výstup klikni na minimální výstup.Pod Běžné registry změň na Vše. Zatrhni Kontrola na havěť “LOP“ a Kontrola na havěť “ Purity“ . Klikni na Prohledat. Všechny ostatní nastavení ponech jak jsou. Sken může trvat dlouho, až skončí otevřou se dva logy:
OTL.Txt
Extras.Txt

Jsou uloženy ve stejném místě jako OTL. Oba logy sem prosím zkopíruj.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Zpět na “HiJackThis”