Obraz na monitoru se mi úplně otočil*
Obraz na monitoru se mi úplně otočil*
Mám problém s obrazovkou.Obrazovka sa mi uplne obrátila a neviem čo stým. Vie mi niekto poradaiť??
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 13 úno 2013 18:17, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
-
- Pohlaví:
Re: Problém s obrazovkou
No bylo by dobré napsat jaký máš systém. Klikni pravou myší na plochu, možná tam je možnost otročení obrazu.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Promiň, ale teď jsi to dorazil. Popiš prosím co máš za potíže, jinak Ti musím odepsat, abys tu obrazovku obrátil zpátky 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
je na to klavesova zkratka. Myslim,ze ALT+CTRL+PRISLUSNA SIPKA. Popripade zkus preinstalovat ovladace GK
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
S ovladačema nechvátej, je to tak, jak píše divine: Ctrl + Alt + šipka nahoru.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
mam widows xp ....a cez to ctr+alt+šipka hore tak to mi nejde ... mam obratenu celu obrazovku ikony lištu
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Úno 2013 16:52) ---
aby som to upresnil obratil sa mi obraz nie obrazovka

--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Úno 2013 16:52) ---
aby som to upresnil obratil sa mi obraz nie obrazovka

- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak nám zkus trochu více popsat, o co jde. Já mám taky Win XP a obracím si tu obraz (ne obrazovku!!) podle toho, jak chci. Takže u Tebe asi jde o něco jiného. Jak máš tu obrazovku obrácenou??
Naposledy upravil(a) peyrac10 dne 13 úno 2013 16:53, celkem upraveno 1 x.
Klavesovou zkratku mam odzkousenou na W7. Ja vidim jako nejrychlejsi a nejjednodussi zpusob reinstal ovladace GK. Ale jeste s tim pockej, treba tady chlapi budou mit lepsi reseni.
nie mam obratený obraz nei obrazovku zle som to napisal .... a neviem ako to viac popisať proste zapol som pc zapol som svojho uživatela a zrazu mi blikla obrazovka na čierno a obraz sa mi obratil na ruby a potom aj ked som reštartoval pc nič sa tym neviriešilo
-
- Pohlaví:
Tak klikni pravou myší na plochu a otoč to, anebo ty klávesové zkratky, jak píšou.
nejde nič ani otočiť to ani tie skratky nejdu
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Pořád nevím, jak se Ti obrátil obraz. Jestli vzhůru nohama, měly by fungovat ty klávesové zkratky. Jestli Ti přejel do negativu, jsme někde jinde a začínáme znovu!
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Úno 2013 17:05) ---
Snad to děláš dobře: Stisknout a držet Ctrl+ Alt + šipka nahoru!! Ne tisknout postupně za sebou, ale současně!
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Úno 2013 17:05) ---
Snad to děláš dobře: Stisknout a držet Ctrl+ Alt + šipka nahoru!! Ne tisknout postupně za sebou, ale současně!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 8546
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
27 bře 2025 13:08