Blue Spirit> já ten NB nemám doma.Reinstalaci plánujeme někdy v týdnu.Nedavno jsem mu instaloval druhej NB-to byl ASUS ,měl instalačku origo W7.Ten první je na 99% taky ASUS.Ptám se předem,abych na to byl připravenej.
moby1.1> OK,díky. Kolik má oddílů nevím (nejspíš jeden).
Jěště mě napadá -čím nejlíp udelat zálohu týtoho skrytýho oddílu ? (kdyby mu někdy kleknul HDD,aby neměl problémy).
Reinstalace NB W7 Home
Re: Reinstalace NB W7 Home
Tak instalace proběhla bez sebemenšího problému -díky za info. Vrtá mi hlavou,jak zazálohovat ten skrytej oddíl s instalací -má někdo tip ? Bylo by třeba zazálohovat i MBR ?
-
- Pohlaví:
Však ti to nabízí vytvoření CD/DVD.
Při restartu stiskněte klávesu F9 a dostanete se do nabídky Recovery menu
Dále postupujte dle pokynů v tomto menu
Pokud si nešťastnou náhodou či úmyslně zrušíte skrytou partition a nemáte vytvořeno CD/DVD recovery, poté je potřeba obrátit se na autorizované středisko. Služba je samozřejmě zpoplatněna.
>Však ti to nabízí vytvoření CD/DVD.<
To jsem si nevšiml.Kde to tam je?
Zazálohoval jsem celej skrytej oddíl včetně MBR.Snad by se dalo nakopírovat tam vše zpět (snad :) ).
To jsem si nevšiml.Kde to tam je?
Zazálohoval jsem celej skrytej oddíl včetně MBR.Snad by se dalo nakopírovat tam vše zpět (snad :) ).
-
- Pohlaví:
Já ten nb nemám, ale z toho návodu je to patrné. Co říká manuál?
Manuál jsem nečetl (nedal mi ho).
Ten návod jsem četl pouze z kraje -teď je mi to jasný (po přečtšní celého návodu) :-)
Ten návod jsem četl pouze z kraje -teď je mi to jasný (po přečtšní celého návodu) :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2269
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 pro 2024 07:41
-
-
Tablet jenom pro Home Assistant.
od BigSandy » 14 bře 2025 20:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 4772
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
15 bře 2025 08:57
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”