Dobrý večer lidi ,
Potřeboval bych nějaký Software firmware nebo tip jak resetovat a sprovoznit tisk tiskárny černobílý když mám černou kazetu ale barevné jsou již vyčerpané , stačí mě pouze tisk černobílý , zřejmně chip cartridge ukazuje prázdný stav .
Slyšel jsem něco o nějakém reseteru , myslím si , že chytré hlavy určitě již neco vymyslely .
Typ tiskárny co mám je Epson Stylus SX130 .
Typ náplně je T1281 - E1281 .
Kdyby bylo třeba další info napište to sem a já ho dodám .
Díky moc .
S Pozdravem
Polkiking
Tiskárny - Reset Chipů Cartrigde.
- Polkiking
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tiskárny - Reset Chipů Cartrigde.
Intel I7 4770K, 32 GB Ram v Quad Channelu, Deska Asus... HyperX Kingston SSD 1 GB hadr + Data disk 2TB , Grafika GE Force RTX 2070 OC , LCD monitor 240 Hz 1920x1080 , Internet, 100/100 - 349Kč.
-
- Pohlaví:
Re: Tiskárny - Reset Chipů Cartrigde.
V nastavení tiskárny není možnost výběru jenom černobíle - stupně šedé?
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Možná se pletu, ale myslím, že když si pořádně přečteš manuál, dočteš se tam, jak tisknout černobíle, když dojde barevná cartridge. Zkus to projet!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Polkiking
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
1. Dám jen černobíle stupně šedi , ale píše mi to že chybí barva , což je dle mého názoru demence , chci tisknout jen prosty text , cernobile , barvu netřeba . černou jsem dneska koupil a tu me ukazuje ze je zcela plna a v poradku ... jen ty barevne nemam a nepotrebuji
třeba chybí azurová , mě pořád uniká souvislost s černou a azurovou . ale výrobci ho asi znají jen ho pred svetem tají
2. Joo kdybych tak vedel kde ten manual je . no kazdopadne ho skusim vygooglit . kdyby ho tu nekdo mel tak me ho muzete postnout , snad bude na oficialnich strankach tiskarny ...
třeba chybí azurová , mě pořád uniká souvislost s černou a azurovou . ale výrobci ho asi znají jen ho pred svetem tají

2. Joo kdybych tak vedel kde ten manual je . no kazdopadne ho skusim vygooglit . kdyby ho tu nekdo mel tak me ho muzete postnout , snad bude na oficialnich strankach tiskarny ...
Intel I7 4770K, 32 GB Ram v Quad Channelu, Deska Asus... HyperX Kingston SSD 1 GB hadr + Data disk 2TB , Grafika GE Force RTX 2070 OC , LCD monitor 240 Hz 1920x1080 , Internet, 100/100 - 349Kč.
-
- Pohlaví:
Nastavit by to jít mělo ve vlastnostech tisku a barva pak tiskárnu nezajímá.
Na toto reseter nepomůže. Reseter je zařízení, do kterého strčíš cartridg kterou naplníš a vyresetuješ paměť čipu, aby si nemyslel že je prázdná.
Zkus ty barvy vyhodit a nechat jenom černou!
Na toto reseter nepomůže. Reseter je zařízení, do kterého strčíš cartridg kterou naplníš a vyresetuješ paměť čipu, aby si nemyslel že je prázdná.
Zkus ty barvy vyhodit a nechat jenom černou!
- Polkiking
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vytáhl jsem všechny tři barevné , a nechal jen novou černou , a pořád to píše není barva , doporučujeme zakoupit originální barvy Epson , bla bla bla .
Inkoustové kazety proste nelze rozpoznat ...
Inkoustové kazety proste nelze rozpoznat ...
-
- Pohlaví:
To mají tyhle barvy u Epsonek čip? Nevěřím!
- Polkiking
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám ti to nafotit ? jsou to typy T1281 černá , ostatní barevné T1282 T1283 T1284 multipack T1285 ...
jak to teda obejít . barvy kupovat kvuli cernobilemu tisku je pekna lumparna ...
vypadaj cca nak takhle priblizne ...
[img]http://img.diytrade.com/cdimg/149103/20823278/0/1333418149/T1281-T1284_T1291-T1294_refillable_cartridge_with_ARC_chip_Europe_Version.jpg[img]
jak to teda obejít . barvy kupovat kvuli cernobilemu tisku je pekna lumparna ...
vypadaj cca nak takhle priblizne ...
[img]http://img.diytrade.com/cdimg/149103/20823278/0/1333418149/T1281-T1284_T1291-T1294_refillable_cartridge_with_ARC_chip_Europe_Version.jpg[img]
-
- Pohlaví:
Já si to našel, ale čip tam fakt nevidím. Tohle musí jít v nastavení tisku. Stupně šedé, černá kazeta ... blabla
Já to píšu od oka podle mé HP, ale momentálně se na to nemůžu kouknout.
Edit: našel
Já to píšu od oka podle mé HP, ale momentálně se na to nemůžu kouknout.
Edit: našel
Naposledy upravil(a) guest dne 13 úno 2013 21:11, celkem upraveno 1 x.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Nemůžu si pomoct: Návod, Google, Google, Návod, atd. Co k tomu ještě říct? Já to za Tebe hledat nebudu!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
2BS: Jsem rád, že se mnou souhlasíš. Nebo ne?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Překousané kabely reset sw, tlačítko start na case
od Speedhack » 22 kvě 2025 00:04 » v Problémy s hardwarem - 12
- 5064
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
29 kvě 2025 09:07
-
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 5949
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:01
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”