Nebo mrkni na český stránky věnovaný Opeře:
http://www.opera.unas.cz/index1.htm
http://www.operacz.tk/
nedaří se připojení přes iexplorer
Ahoj, tak jsem úspěšně instalovala Operu i s češtinou. Snažím se prokousávat novým prostředím. A zase mám dotaz. Když jsem používala MSIE tak se mi vždy nabídlo připojení, ale na Opeře se mi otevře prázdné okno a připojit se musím zvlášť. Nejde někde nastavit, aby se mi nabídlo připojení ?? (mám jen vytáčené přes pevnou linku)
MSIE nemám v koši, ale "u ledu" a zdá se, že tam už zůstane

MSIE nemám v koši, ale "u ledu" a zdá se, že tam už zůstane

Anna
Tohle mě naštěstí u Opery nikdy netrápilo, ale řešení údajně existuje: http://www.opera.com/support/search/supsearch.dml?index=265
Ty si povídala že na tom s angličtinou taky nejseš zrovna nejlíp, co?
. Se to pokusím nějak přeložit...
Jedna věcná pro ostatní. Jak byste přeložili dialer?
Opera nemá svůj vlastní dialer, takže se musí odkazovat na připojení poskytované systémem. Když se pokusíš připojit s Operou, pošle požadavek systému.
K automatickému vytočení při spuštšní Opery musí být tvůj dialer správně nakonfigurován. Nejdříve musíme zakázat "proprietary" (patentovaný, značkový, majetnický, vlastnický
:) dialer. (Netuším jak to přeložit, ale pochopil sem o co de a jak to provést
.
Otevři Ovládací panely -> Možnosti Internetu a na záložce Připojení nastav Nikdy nevytáčet připojení.
Jakmile je tohle nastavený, můžeš povolit vytočení na vyžádání.
Otevři Ovládací panely -> Nástroje pro správu -> Služby a u následujících služeb změň Typ spuštění na Automaticky
Teď je trošku problém, páč ty služby sou: Remote Access Auto Connection Manager, Remote Access Connection Manager, Telephony. V českým prostředí se jmenujou jinak a ty překlady sou občas docela zajímavý... Já bych to odhadoval na následující tři služby:
Správce automatického připojení pomocí vzdáleného přístupu
Správce vzdáleného přístupu
Telefonní subsystém
Potvrdí mi to někdo?
Ještě poznámka. V originál návodu se nepíše jak ten typ spuštění změnit. To na danou službu klikneš pravým myšítkem, dáš vlastnosti a tam to je hned na první záložce.
Teď běž do Ovládacích panelů Síťová připojení. V menu Upřesnit (nahoře, jak je Soubor, Úpravy, Zobrazit,... Prvně sem to nemoh najít
) zvol Předvolby telefonického připojení. Na záložce Automatické vytáčení čísel zaškrtni "Nové umístění (Automatické umístění). Dole zruš zaškrtnusí u položek "Pro tuto relaci (do odhlášení) zakázat automatické vytáčení". A rovněž "Před automatickým vytočením se vždy dotázat", pokuď si nepřeješ aby se tě pokaždý ptal.
Aby to začalo fungovat, musíš ještě restartovat systém...
Ty si povídala že na tom s angličtinou taky nejseš zrovna nejlíp, co?

Jedna věcná pro ostatní. Jak byste přeložili dialer?

Opera nemá svůj vlastní dialer, takže se musí odkazovat na připojení poskytované systémem. Když se pokusíš připojit s Operou, pošle požadavek systému.
K automatickému vytočení při spuštšní Opery musí být tvůj dialer správně nakonfigurován. Nejdříve musíme zakázat "proprietary" (patentovaný, značkový, majetnický, vlastnický

Otevři Ovládací panely -> Možnosti Internetu a na záložce Připojení nastav Nikdy nevytáčet připojení.
Jakmile je tohle nastavený, můžeš povolit vytočení na vyžádání.
Otevři Ovládací panely -> Nástroje pro správu -> Služby a u následujících služeb změň Typ spuštění na Automaticky
Teď je trošku problém, páč ty služby sou: Remote Access Auto Connection Manager, Remote Access Connection Manager, Telephony. V českým prostředí se jmenujou jinak a ty překlady sou občas docela zajímavý... Já bych to odhadoval na následující tři služby:
Správce automatického připojení pomocí vzdáleného přístupu
Správce vzdáleného přístupu
Telefonní subsystém
Potvrdí mi to někdo?
Ještě poznámka. V originál návodu se nepíše jak ten typ spuštění změnit. To na danou službu klikneš pravým myšítkem, dáš vlastnosti a tam to je hned na první záložce.
Teď běž do Ovládacích panelů Síťová připojení. V menu Upřesnit (nahoře, jak je Soubor, Úpravy, Zobrazit,... Prvně sem to nemoh najít

Aby to začalo fungovat, musíš ještě restartovat systém...
Problém s modulem hungapp jsem měl i po přeinstalování pc. Problém se týkal internet exploreru. Všechny příznivce tohoto prohlížeče však potěším, že to nebyl jeho problém ale problém doplňku internet exploreru "skype add-on (mastermind)". Když jsem ho vypnul problém zmizel. Zkoušelů jsem to ještě několikrát a vždy po zapnuti to zatuhlo a to převážně při windows update.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2745
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 led 2025 12:23