Ovladače pro WIFI Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ovladače pro WIFI Vyřešeno
Ahoj přeinstaloval jsem PC a potřeboval bych nějaké ovladače na WIFI ale nevím jak to zjistit prosím pomoc
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ovladače pro WIFI
TL-Ant2408c
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
To je ale pouze anténa od Wi-Fi adaptéru, nebo routeru. My chceme typ tvého Wi-Fi adaptéru.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
stihni si tento program - Aida64 (je to TRIAL verzia - 30 dní Ti pôjde bez platenia), nainštaluj do pc, ukáže Ti čo v pc máš a cez neho si aj nôžeš nainštalovať ovl. ktoré potrebuješ:
http://www.slunecnice.cz/sw/aida/
(V tomto programe: myšou klik na ikonku Počítač - potom na Prehľad (vyhodí Ti v prehľade všetko, čo v pc máš - modrým písané.
Ak chceš napr. stiahnúť ovladače na WIFI - sieťový adaptér: klik myšou na modrý popis pri sieťovom adaptéri - otvoria sa Ti tri možnosti - vyber,klikni-prevziať ovladače - pripjí Ťa na stránku výrobcu ovladačov (a tu si už ovl. vyberieš podľa toho, ktorý potrebuješ, stiahneš do PC a nainštaluješ.
Tak môžeš postupovať aj pri ďalších ovladačoch - graf. karta, zvuková karta, tlačiareň, príp. BIOS).
http://www.slunecnice.cz/sw/aida/
(V tomto programe: myšou klik na ikonku Počítač - potom na Prehľad (vyhodí Ti v prehľade všetko, čo v pc máš - modrým písané.
Ak chceš napr. stiahnúť ovladače na WIFI - sieťový adaptér: klik myšou na modrý popis pri sieťovom adaptéri - otvoria sa Ti tri možnosti - vyber,klikni-prevziať ovladače - pripjí Ťa na stránku výrobcu ovladačov (a tu si už ovl. vyberieš podľa toho, ktorý potrebuješ, stiahneš do PC a nainštaluješ.
Tak môžeš postupovať aj pri ďalších ovladačoch - graf. karta, zvuková karta, tlačiareň, príp. BIOS).
Naposledy upravil(a) moby1.1 dne 15 úno 2013 18:16, celkem upraveno 4 x.
-
- Pohlaví:
Má nainstalované Speccy. Stačí když klikne na Networks a uvidí síťovku.
Ano cez Speccy uvidí sieťovku - aj tak sa dá, len potom musí vygoogliť k tej sieťovke stránku s ovladačmi.
No jednoduchšie sa mi vidí v tomto prípade Aida64 - tá Ťa rovno napojí na potrebnú stránku s ovladačmi.
No jednoduchšie sa mi vidí v tomto prípade Aida64 - tá Ťa rovno napojí na potrebnú stránku s ovladačmi.
-
- Pohlaví:
Tak Aidu jsem chvilku před lety používal, ale funguje i ten zkušební Trial?
Aha tux to uvedl na pravou míru. To jsem si myslel.
Aha tux to uvedl na pravou míru. To jsem si myslel.
Aha, tak nič, ospravedlňujem sa!
Tak Prosimpomoc sprav ako písal Blue Spirit - v Speccy, klikne na Networks a uvidíš názov sieťovej karty.
Ak nevieš čo z toho je názov sieťovky, daj sem ako prílohu celý obrázok po kliku na ten Network, už z toho niečo vyčítame a najdeme.
Tak Prosimpomoc sprav ako písal Blue Spirit - v Speccy, klikne na Networks a uvidíš názov sieťovej karty.
Ak nevieš čo z toho je názov sieťovky, daj sem ako prílohu celý obrázok po kliku na ten Network, už z toho niečo vyčítame a najdeme.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 3626
-
od antikpp
Zobrazit poslední příspěvek
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4852
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 3037
-
od petr22