Černá obrazovka Vyřešeno
Černá obrazovka Vyřešeno
Zdravim,mám tu takovej problém.Když zapnu počítač tak se jako vždy přihlásím a pohoda vše jelo,teďkom když se snažim přihlásit-normálně napíšu heslo a objeví se mi černá obrazovka a nereaguje.Čekál jsem a stále nic,nevím co s tím může být možnost je že to bude zavírovaný tak kdyžtak jestli mi můžete poradit byl bych rád. Nyní proto chodím na uživatelský účet rodičů a mám problém s tím že se nedá instalovat program když nejsem administrator.Jestli neexistuje něco co by šlo :) Spustit jako správce taky nejde .. Děkuji :)
Re: Černá obrazovka
Díky
Dostanu se do nouzového režimu :) Zkoušel jsem se přihlásit přes nouzový režim a nic .. Pořád černo :(
Dostanu se do nouzového režimu :) Zkoušel jsem se přihlásit přes nouzový režim a nic .. Pořád černo :(
-
- Pohlaví:
Na tom monitoru nic není, ani kurzor? Zkontroloval si kabely a monitor? Sedí dobře grafická karta ve slotu?
Na obrazovce mám pouze kurzor jinak nic kromě černoty.Uživatelský učet rodičů normálně jde .. takže chodím na něj :) :)
Nejde pouze můj účet
Nejde pouze můj účet
-
- Pohlaví:
Aha to mi nedošlo. Ta tento účet odstraň a vytvoř nový - tedy rodiče.
Jak se maže účet ?
Půjde to když rodiče nejsou správci ?
Já jsem správce na účtu který mi nejde,ale už jsem to vyřešil .. Na černou obrazovku jsem dal ctrl+alt+delete a vypl jsem v procesech svchosta a už to jede .. Ale stejně vytvořím nový účet
Jinak děkuju za rady :)

-
- Pohlaví:
Tak to zde označ jako Vyřešené, zelená fajfka vpravo nahoře.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”