Dobrý den,
řeším na svém PC problém a to Spojení mé Panasonic Viera Plasma2 a PC GeForce přes HDMI kabel. PC televizi vidí můžu si nastavit v NVIDIA panelu od rozlišení přes frekvenci barvy prostě všechno ale na TV je stále černý obraz a bez signálu. Když na ten kabel místo TV napojím můj monitor od PC tak jede bez problémů i se zvukem. TV však nereaguje na toto připojení. Kamarád zkoušel přes stejné propojení HDMI propojit svůj NTB s integrovanou Intel grafikou a po nějakém nastavování ovladačů a td se mu po rozpojení připojení HDMI kabelu a znovu spojení podařil obraz i se zvukem na TV rozjet. Na mém pc ovšem nejsem schopen s tím nic udělat. Propojení TV HDMI a PC mini HDMI s redukcí na HDMI. Můžete mi prosím poradit už jsem z toho zoufalý.Děkuji
Připojení PC-TV přes HDMI
-
- Pohlaví:
Re: Připojení PC-TV přes HDMI
1. - určitě máš na TV zvolen správný HDMI vstup?
2. - nastavené rozlišení TV podporuje?
2. - nastavené rozlišení TV podporuje?
1. Ano na TV jsem postupne zkoušel všechny vstupy a přepínal je ale nefunguje to ani na jednom.
2. Televize podporuje rozlišení 1920x1080 které mám nastavené v PC ale i když jsem zkoušel rozlišení změnit TV nereagovala
2. Televize podporuje rozlišení 1920x1080 které mám nastavené v PC ale i když jsem zkoušel rozlišení změnit TV nereagovala
-
- Pohlaví:
Tak už mě napadá jen vyzkoušet jiný kabel. Doporučuji vyzkoušet takový, aby nebyla nutná redukce http://www.alza.cz/hdmi-high-speed-prop ... 235667.htm
Ještě by mohla být jedna závada - výstup HDMI je spřažený s jedním výstupem na monitor. Takže bys mohl vyzkoušet zapojit monitor do druhého portu a potom vyzkoušet.
Ještě by mohla být jedna závada - výstup HDMI je spřažený s jedním výstupem na monitor. Takže bys mohl vyzkoušet zapojit monitor do druhého portu a potom vyzkoušet.
Zkoušel jsem i jiný kabel HDMI pravda se stejnou redukci ale taky nic. Monitor mi na tom kabelu běží bez problémů i se zvukem. Bojím se, že když koupím nový kabel, kerý jsem stejně nenašel 5m takový jaký potřebuju, tak že to stejně nepojede.
Zkoušel jsem i přehodit monitor z DVI 1 na DVI 2 a bez výsledku. při odinstalování všech ovladačů NVIDIA mi televize napsala, že připojené zařízení je v pohotovostním režimu, po nainstalování nejnovějších driveru je zase ticho.
Dotaz, pokud použiju kabel DVI-HDMI a napojím TV na druhý port v grafické kartě pojede mi TV i se zvukem kdyby náhodou se rozjel takovým připojením obraz? Grafická karta mi píše že na obou DVI slotech momentálně není kompatibilní zařízení přehrávající HD audio, tudíž to mám chápat že DVI v mém případě je schopno poslat i HD Audio?
Zkoušel jsem i přehodit monitor z DVI 1 na DVI 2 a bez výsledku. při odinstalování všech ovladačů NVIDIA mi televize napsala, že připojené zařízení je v pohotovostním režimu, po nainstalování nejnovějších driveru je zase ticho.
Dotaz, pokud použiju kabel DVI-HDMI a napojím TV na druhý port v grafické kartě pojede mi TV i se zvukem kdyby náhodou se rozjel takovým připojením obraz? Grafická karta mi píše že na obou DVI slotech momentálně není kompatibilní zařízení přehrávající HD audio, tudíž to mám chápat že DVI v mém případě je schopno poslat i HD Audio?
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Manuál k TV nemáš? Tam to by propojení skrz HDMI mělo být popsané.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 9088
-