Opakovaná nabídka aktualizace NET Framevork 4. Vyřešeno
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Opakovaná nabídka aktualizace NET Framevork 4.
Po nainstalování aktualizací NET Framework 4 KB 2600217 a KB 2656351 a zprávě u úspěšné aktualizaci mi to během cca minuty opakovaně nabídne stažení a instalaci týchž aktualizací. Poprvé jsem si nevšiml, že se jedná o stejnou aktualizaci a znovu jsem ji nainstaloval a hned mi to zase nabídlo stejnou aktualizaci. Otázka je jednoduchá: jak ven z tohoto bludného kruhu?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Opakovaná nabídka aktualizace NET Framevork 4.
Děje se mi to samé, dokonce vždy, když vypínám PC, se mi ty samé aktualizace instalujou a tak je to furt dokola.
The ///M. The most powerful letter in the world.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Děkuju za pomoc při řešení mého problému. Tvoje sdělení mi skutečně pomohlo. 

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Jednou se to už tady řešilo.Odinstalovat aktualizaci a pak stáhnout z webu Microsoft NET Framework 4.a ručně nainstalovat.
Ahoj.
Ahoj.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Vyzkoušeno, bohužel "Vás nepotěším, stále kvoká, stále kvoká ..." jak pravil pan docent Chocholoušek. 

- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Možná, že už jsi něco podobného zkusil, ale dal jsem celý název Tvého vlákna do Googlu a mj jsem našel tohle http://support.microsoft.com/kb/906602/cs
Rozklikni si Metoda 1: vyhledání kódu chyby - podrobné informace. Možná, že Ti to pomůže. Tobě se sice hned po instalaci chyba přímo neobjeví, ale přesto mohla být "chybná" a proto se Ti ji to vzápětí snaží vnutit znova.
Rozklikni si Metoda 1: vyhledání kódu chyby - podrobné informace. Možná, že Ti to pomůže. Tobě se sice hned po instalaci chyba přímo neobjeví, ale přesto mohla být "chybná" a proto se Ti ji to vzápětí snaží vnutit znova.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Problém je v tom, že i opakovaná instalace aktualizace končí zprávou Aktualizace proběhla úspěšně, takže žádný kód chyby to nedává. Zkusil jsem i od nich doporučovaný postup odinstalovat Net Framework 4 Client Profile a znovu ho nainstalovat z jejich stránek. To skončí úspěšnou instalací a - kdo by to řekl - nabídkou aktualizace KB 2600217 a KB 2656351, která se opakuje.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak ještě jeden pokus, tentokrát německy: http://brainattackcenter.blogspot.com/2 ... 00217.html
Pokud bys nevěděl, pokusil bych se to bez záruky přeložit, nebo zkus rovnou Google překladač a pošťourej se v tom.
Pokud bys nevěděl, pokusil bych se to bez záruky přeložit, nebo zkus rovnou Google překladač a pošťourej se v tom.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Opakovaná nabídka aktualizace NET Framevork 4. Vyřešeno
Na to moje němčina stačila
. Pomohlo.
Děkuju moc!
Pokud by někdo řešil stejný problém:
1) Stáhnout (kliknout pravým do zvýrazněného okna) dotnet fx_cleanup_tool, extrahovat a spustit
2) tímto nástrojem odinstalovat NET Framework
3) Přes start > ovládací panely > Windows Update stáhnout a nainstalovat opravenou verzi NET Framework.
4) Nainstalovat dalších asi osm aktualizací, které to pak nabídne.

Pokud by někdo řešil stejný problém:
1) Stáhnout (kliknout pravým do zvýrazněného okna) dotnet fx_cleanup_tool, extrahovat a spustit
2) tímto nástrojem odinstalovat NET Framework
3) Přes start > ovládací panely > Windows Update stáhnout a nainstalovat opravenou verzi NET Framework.
4) Nainstalovat dalších asi osm aktualizací, které to pak nabídne.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3309
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
28 srp 2024 19:35
-
- 2
- 2832
-
od kecalek
27 črc 2024 13:30
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 4092
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-
-
-
Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651
od mmmartin » 06 úno 2025 15:29 » v Windows 11, 10, 8... - 14
- 10319
-
od mmmartin
21 úno 2025 17:21
-
-
-
help, aktualizace BIOSu z FC - FE nebo FFc, B550 Gaming X (V2 rev. 1.3) Příloha(y)
od blatantq » 05 led 2025 14:33 » v Vše ostatní (sw) - 4
- 2626
-
od kecalek
05 led 2025 16:38
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”