externi hdd
externi hdd
hdd jsem normalne pouzival na pc a po naformatovani v televizi se me v pc uz nechce ukazat co tim ??
Re: externi hdd
Naformatovat zase v PC
Budes si muset vybrat, protoze je to nejspis tak jak jsem rikal - nekompatibilni filesystemy
Budes si muset vybrat, protoze je to nejspis tak jak jsem rikal - nekompatibilni filesystemy
-
- Pohlaví:
Proč zakládáš druhé téma, když jedno je - viewtopic.php?f=7&t=103578&p=784622#p784622
Mimochodem je fajn, že se živíš rukama a ne psaním, ale ber ohledy na lidi co to po tobě musí číst.
Mimochodem je fajn, že se živíš rukama a ne psaním, ale ber ohledy na lidi co to po tobě musí číst.

nojo ale po pripojeni do pc neni videt nevim co s tim ?? predtim naformatovanim fungoval
Protoze si ho televize naformatovala zpusobem nekompatibilnim s PC
no a co ted s tim?????
Uz jsem ti to rekl - naformatovat v pocitaci (pak to ale zase nebude fungovat v TV)
to vsechno chapu je my to jasne ale po pripojeni do pc se my neukazuje ten hdd abych ho mohl znovu preformatovat
Je to tak dělané schválně, abys nemohl přehrávat filmy jinde než v TV nebo s nimi manipulovat / editovat / sdílet v PC. Nadej české podpoře TV a sděl jim, že si příště od nich TV a cokoli nebudeš kupovat. Je potřeba vytvářet tlak, stejně jako to dělá multimediální fašistická klika.
Mám podobný problém. Externí disk (cílový) je zobrazen ve správci zařízení (pravé tlačítko Tento p. hláška: Toto zařízení pracuje správně), ale není vidět ve správci souborů (levé tlačítko Tento p.). Stav vznikl po korektním přerušení kopírování disku pomocí Hdclone kvůli malé rychlosti kopírování - potřeba 180hodin 500 GB z USB na USB. Jak mám postupovat, nebráním se formátování cílového disku. Dík za radu.
-
- Pohlaví:
To janpi: Vítej na PC-HELP! Založ si svoje téma a nedávej dotaz do jiného. Viz. pravidla.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2299
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 09:51