Zdravim chtěl bych v excelu udělat tabulku
Leden x kč -x kč
Unor x kč
Brezen
Celkem- x kč
Hledám nejjednoduší způsob jak to vytvořit. V excelu jsem nikdy nic nedělal takže s ním moc neumím.
Excel 2010 - jak udělat tabulku
Excel 2010 - jak udělat tabulku
Naposledy upravil(a) Ltb dne 24 úno 2013 00:10, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Když chci poradit ohledně svého PC vždy mám na mysli tento počítač v podpisu
ZDROJ : MaxPower 500 W
CPU : AMD Phenom II x4 925 2,8 GHz
RAM : 4x1 GB
GPU : Gigabyte HD 7850 OC 2GB
MB : MSI KA790GX
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Excel 2010
To co chceš vytvořit, je úplný základ práce s excelem a tím pádem stačí jen myslet a zkoušet co ten program umí (ono to ostatně stačí na spoustu dalších i složitějších operací).
Psát evidentně umíš, matematiku taky docela jistě ovládáš, tak nevidím důvod pro pokládání tohoto dotazu. A i kdyby, co jsi čekal že ti někdo odpoví?
Napiš do buněk co potřebuješ a pak piš vzorečky co má excel počítat do dalších buněk. Vzoreček zační znaménkem = a adresy buněk které se mají počítat a mezi ně znaménka. Nic víc v tom není
PS: Nemyslím to zle, ale na takovou otázku se dá odpovědět jen takhle, nebo sprostě a nebo vůbec.
PPS: Vím že když člověk poprvé přijde k něčemu a netuší jak to funguje tak je nejlepší metoda pokus omyl (Pozor! To ovšem neplatí například pro auta, nebo zbraně!).
Psát evidentně umíš, matematiku taky docela jistě ovládáš, tak nevidím důvod pro pokládání tohoto dotazu. A i kdyby, co jsi čekal že ti někdo odpoví?
Napiš do buněk co potřebuješ a pak piš vzorečky co má excel počítat do dalších buněk. Vzoreček zační znaménkem = a adresy buněk které se mají počítat a mezi ně znaménka. Nic víc v tom není

PS: Nemyslím to zle, ale na takovou otázku se dá odpovědět jen takhle, nebo sprostě a nebo vůbec.
PPS: Vím že když člověk poprvé přijde k něčemu a netuší jak to funguje tak je nejlepší metoda pokus omyl (Pozor! To ovšem neplatí například pro auta, nebo zbraně!).
Pokud je to vše.
Vše co znám z VBA jsem se naučila tady na fóru, na Office.lasakovi, david-zbiral.cz a hlavně hledáním na googlu.
SZ není poradna, na pokládání dotazů je tu fórum. Děkuji.
Vše co znám z VBA jsem se naučila tady na fóru, na Office.lasakovi, david-zbiral.cz a hlavně hledáním na googlu.
SZ není poradna, na pokládání dotazů je tu fórum. Děkuji.
Po půl hodině jsem na to už přišel. Před tím jsem chtěl psát to celkem jako = a1+a2 a tak pořád dál ale to se mi nechtělo tak sem se zeptal
Když chci poradit ohledně svého PC vždy mám na mysli tento počítač v podpisu
Mrkni na http://www.jaknaoffice.cz/7-excel/28-excel-2010/, tam mas zaklady vysvetlene i na videu.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Excel 2010 - jak udělat tabulku
Tady základy v písemné formě http://office.lasakovi.com/excel/zaklad ... za-krokem/ a případně pokračování http://office.lasakovi.com/excel/zaklad ... rz-zdarma/
Více o kancelářském balíku MS Office na http://office.lasakovi.com/ (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, Project, OneNote)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
EXCEL -jak otevřít 2 excel sobory abych je viděla současne a samostatně
od Ketty02 » 30 srp 2024 21:19 » v Vše ostatní (sw) - 2
- 4818
-
od Riviera kid