Zdravím. Poslední dobou se mi často stává, že mi při přihlašování vyskočí, že jsem překročil počet pokusů.Ikdyž jdu poprvé. Musím vyplňovat otázky, což mě s**e..Navíc na telefonu mi to ani nejde, jelikož odpovědi mi nejdou přesunout....
Poslední příspěvek
Omlouvám se, tohle mi uniklo..
Díky za zpětnou vazbu, přenastavil jsem na otázky a odpovědi, snad to bude takto v pořádku - kdyby ne, dejte prosím vědět.
Změnil jsem svou adresu pro obnovení Google. Poté jsem byl vyzván k zadání ověřovacího kódu, který byl odeslán na moji novou adresu pro obnovení účtu. Jak se k ní ale dostanu, kde ji najdu, jak otevřu schránku s novou obnovovací adresou? Děkuju
Poslední příspěvek
Abychom si to ujasnili.
Ty jsi zmenil emailovou adresu pro obnovu Google uctu a ptas se nas, jak se dostanes k mailu zaslanemu na tu adresu co jsi zadal?
Nebo to chapeme spatne ? Ocekava se, ze uzivatel ma pristup k emailove adrese, kterou zadava.
Dobrý den, jsem student na střední škole a aktuálně máme vyučování online, přesněji na Meet Google. Hodiny normálně fungují, ale jakmile chci sdílet obrazovku učiteli, sdílení se zapne a hned se zase vypne. Zkoušel jsem stáhnout starší ovladače,...
Ahojte,
nedávno som si kúpil TLC 55P61B s google tv. Zo začiatku sa mi podarilo inštalovať aplikácie v pohode, ale po 2-3 dňoch ak som sa snažil si stiahnuť novu apku cez obchod play, google asistent mi napísal”Sorry, something went wrong.”...
Poslední příspěvek
Předpokládám že "reštart" bolo do továrného nastavenia a taky že návod más. Tady je link s manuálom a pod manuálom je kolonka na dotazy s jakýmkoliv problémem na daný typ. Možeš zkúsit.