Zaklínač-kousání
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Zaklínač-kousání
Zdar,mám Zaklínače s officiálním nejnovějším patchem ... jenže i přesto že splnuju minimalni i doporucene pozadavky se mi hra seká (ne že by se pořád sekla prostě třeba 4 vteřiny jede vpoho pak se zadrhne atd.) no tak jsem to zkusil dát na menší detaily a i když mám vše na low a minimální rozlišení se to kousá ... můj PC : XP 32bit,Intel(R) Pentium(R) CPU G620 @ 2.60GHz,AMD Radeon HD 2600 pro 512mb,2gb ram . Chci si to zahrát,ale fakt nevím kde je problém,za rady děkuju.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zaklínač-kousání
Máš aktualizované ovladače na grafickou i zvukovou kartu? Problém by mohl právě tam.
Mám to samé. Jede mi na 50 fps +, ale prostě se to často na jednu sekundu jakoby drhne a je to velice nepříjemné.
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ovladače mám na grafickou kartu (ne nejnoější,ten nešel) , na zvukovou nevím kde stáhnu ... jinak dřív se to kousalo jen trochu , ale poslední dobou pořád a tak,až je to nehratelné
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Stahni si HWmonitor, chvili si zahraj a behem toho sem dej screen teplot, abychom videli zatezove teploty.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Teploty jsou vysoke. Mas vycistene PC od prachu? Dukladne vyfoukej vsechny chladice. Jak mas vyreseny airflow?
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Jo tak airflow vážně netuším,tak na tom s PC nejsem
jinak vyfukané nemám,takže to vyfoukám no (jde to nějak "vyfoukat" aniž bych musel oddělávat nějaké části PC jako jsou grafika atd., nebo musím důkladně součástku po součástce ?)

Jenom odšroubuj bočnici (levou) a pak už to pujde dobře vyfoukat.
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Okey a ten airflow ? Nějaké popsání co musím udělat ?
Podle mne to nepomůže.. Mám úplně stejný problém, teploty 60 stupňů a po určitých intervalech se hra lagne na 1 s. Dělá mi to jak na počítači, tak na NTB, takže chyba hry :)
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Mně to hra nedělala. Je možné, že je to hrou. V jaké herní lokaci ti to dělá? Celou hru nebo jen někde?
Airflow je prostě pohyb vzduchu ve skříni. Standartně bys měl mít jeden větrák vpředu a druhej vzadu. Záleží, co máš za skříň.
Airflow je prostě pohyb vzduchu ve skříni. Standartně bys měl mít jeden větrák vpředu a druhej vzadu. Záleží, co máš za skříň.