Kde najst firmware pre dvd ram gt51n
Kde najst firmware pre dvd ram gt51n
Ahojte, prosim vas o radu. Zalohujem dolezite data na dvd, potrebujem aby mali co najdlhsiu zivotnost (media su od taio yuden). Vseobecne sa odporuca updatnut firmware pred tym nez clovek zacne vypalovat. Nemozem vsak najst ziaden firmware pre moju mechaniku HL-DT-ST DVDRAM GT51N. aktualny tam je 6.1.7601.17514 . Ten tam uz bol, ja som ho nemenil. Na stranke http://drivers.awdit.com/ht-lg/hl-dt-st ... ta-device/ som nasiel ze je novsi firmware, a hned niekolko, ale neviem najst kde. Na oficialnej stranke LG nic, k hitachi som sa prakticky nedostal ...nasiel som vsetko ine len nie dvd mechaniky. Viete mi niekto poradit, kde to najst? Je vobec potrebne updatovat? Prosim o radu. Dakujem
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kde najst firmware pre dvd ram gt51n
A k čemu ti to bude?Firmware pro tu mechaniku začíná na SB.......Pokud mechanika správně funguje tak proč firmware?Úpravou šlo většinou o rychlost vypalování na větší a podpora pár neznámých výrobců medií.Pokud to máš na zálohu tak stejně budeš pálit co nejmenší rychlostí a používat bezproblémová media známých výrobců.
Naposledy upravil(a) richchie dne 24 úno 2013 09:40, celkem upraveno 1 x.
Re: Kde najst firmware pre dvd ram gt51n
Pokud to ma mit co nejvetsi zivotnost, pal to na DTD, ne na DVD
Co se tyce paleni DVD - firmware na kvalitu zapisu vliv nema, pouze kvalita media a pouzita rychlost (optimalni pro medium, ne nejnizsi)
Co se tyce paleni DVD - firmware na kvalitu zapisu vliv nema, pouze kvalita media a pouzita rychlost (optimalni pro medium, ne nejnizsi)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2323
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 09:20