Mafia 1 s volantem?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Mafia 1 s volantem?

Příspěvekod El Diablo » 24 úno 2013 00:22

Nechceš si něco vyzkoušet? :)
Autor: Aneta V.

Když pojedete do China town na náměstí,tak zajedete s autem do jednoho rohu a tam je krámek z nápisem Pharmacy.Vy pojedete těsně vedle Pharmacy a najednou vám auto zmizí (opravdu funguje, pozn. redakce).

http://mafia.czech-games.net/mafia-i/chyby-hry/

PS: http://mafiaforum.4fan.cz/viewtopic.php ... b2bf3171a4
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Reklama
Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 24 úno 2013 00:39

Taky, taky... :) Zkoušel jsem na Mafii II svůj volant. Řídit normálně šlo. Když jsem otočil volantem, tak to šlo plynule. Nicméně nefungovali pedály. :-(

Ještě mám rád s volantem hru Flatout 2. Od té doby, co nejde po internetu (Gamespy zrušilo podporu) nemám pořádně, co hrát. Jedině to jde po Hamachi. Ovšem, co moc rád s volantem nemám jsou třeba Need for Speedy.

To už se sice netýká volantu... Ale docela rád si zahraji Far Cry 1 po internetu.

El Diablo píše:Nechceš si něco vyzkoušet? :)
Autor: Aneta V.

Když pojedete do China town na náměstí,tak zajedete s autem do jednoho rohu a tam je krámek z nápisem Pharmacy.Vy pojedete těsně vedle Pharmacy a najednou vám auto zmizí (opravdu funguje, pozn. redakce).

http://mafia.czech-games.net/mafia-i/chyby-hry/

PS: http://mafiaforum.4fan.cz/viewtopic.php ... b2bf3171a4

Rád zkusím :) . Kde to přesně je? :idea:

EDIT
Tak už jsem to našel... je to v pravém rohu, hned po výjezdu z ulice, kde jede tramvaj. Docela zajímavá chyba. :-)
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

_vcn
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod _vcn » 24 úno 2013 10:17

[OT] O tom GameSpy jsem už slyšel. Prej, že zrušili podporu právě Flatoutu 2 a navíc ještě Hidden and Dangerous 2.
Nějak mi to nejde do hlavy, ale oni se k tomu vyjádřili nějak tak, že už jim nebylo placeno za provoz těch masterserverů.[/OT]

A když už jsme u tý Mafie 1, tak pořád vzniká dost zajímavých modifikací - asi nejzajímavější je BozMod.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 24 úno 2013 11:35

To je krása. :-o Kdy to vyjde? Poslední screeny jsou tam z roku 2011. A download je kde? :D

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

mircony97
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod mircony97 » 24 úno 2013 11:51

Jak to tak pročítám, úplně jste mi tu hru připomněli, škoda že už nemám volant, to bylo supr ježdění :lol:
Když už jsme u těch modifikací, znáte Ikarus mod či CZ mod ?
Obrázek
Obrázek

_vcn
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod _vcn » 24 úno 2013 12:29

@Martin63: Ne poslední screeny nejsou z roku 2011. Ty informace a snad všechny screeny z krajiny i z města jsou právě celkem nový - asi tak Leden/Únor 2013. I ta mapa a konverze z PS2 verze hry jsou nový. Podívej se na nějaký ty videa.

Na tom módu se pořád pracuje, navíc autor vytváří editor k módování a spolupracuje i na jiných módech a ke všemu studuje VŠ.
Download tam máš zatím jen na Factory mission - to byla plánovaná součást toho módu.

A CZMod znám, ale není hotovej a Ikarus taky - ten je dobrej.
Ale mezi moje nejoblíbenější módy patří Theatre mód od MichalJS.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 24 úno 2013 12:37

Martin63 píše:To ale Mafia 1 má!!! :wink: Mám kvalitní volant od Logitechu. ŽÁDNÁ CHINA! A skutečně ten volant ovládá jak má. (Nesimuluje to jen pravou a levou šipku).

Nemáš čínskej volant? Mysli si to dál, všechno je dneska z číny.

K těm modům, aby to nebylo jako Cantrell City.. všichni se těšily, a pak to zabalily a nic z toho nebylo, ven se dostalo jen demo.
Just Fucking Google It!

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 24 úno 2013 12:57

mircony97: Ano, oba dva znám. A oba jsou skvělé.

_vnc: Theatre mód jsem hrál a také suuupr. :)

tux: Fajn, třeba je z Číny... Ale je to kvalitní volant. :wink:

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 05 bře 2013 21:28

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 06 bře 2013 19:01

Všechny tyto módy znám. :) Modifikací, misí do Mafie 1 je taková řada, že kdybychom to tu měli vše presentovat, tak jsme tu celý den. :)

Zpět na “Hry”