NERO DVD Speed

...

Moderátor: Mods_senior

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

NERO DVD Speed

Příspěvekod liborek » 27 kvě 2007 21:06

Chtěl jsem si otestovat DVD a najednou mi nejde.TEST POVRCHU,INFORMACE O DISKU,VÝKON jedou,ale KVALITA DISKU nejde.Ve starší verzi co mám z oiro instalace mi to psalo chybu/Špatná inicializace disku-nebo tak něco/,tak jsem si stáhl novější a tam už se mi vůbec nerozsvítí ZAČÁTEK!!!V čem může být chyba?

Reklama
weem
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod weem » 03 čer 2007 14:33

tak v hodně věcech... zkus řpeinstalovat ten program, otestuj si mechaniku. Zkus jestli ti dělá to samé s CD
GeForce 8800GT, ATI Radeon HD 5850, AMD Phenom II X4 955 (3,2Ghz), 4GB RAM (DDR3 1600Mhz), 1000 GB HDD (Samsung F1), M4A8TD EVO motherboard

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 03 čer 2007 17:42

Po dalších pokusech je jediná možnost,že druhá mechanika nepodporuje tohle měření.Na Teacu to šlo/ovšem ten je jen CD/ na LG/tedy na druhé mechanice to nejde/.Tak jsem se ještě mrknul na pár míst a některé mechaniky tenhle typ měření npodporují.Popletlo mě ,že jsem to nejprve zkoušel na té LG.Kdežto minule jsem testoval na Teacu.Jen tak mimochodem,nevíte o nějakém programu/nelépe Free který by to zmákl?Mám nějaký DVD a chtěl bych je otestovat a popř.si je znovu přepálit než přestanou být čitelný.Nemám je dlouho tak nejstarší tři roky a už jsem musel pár vyhodit.Přitom jsou na Verbatimkách/většinou/.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”