prosím o kontrolu logu - pomalé pc Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: prosím o kontrolu logu - pomalé pc
A když stiskneš na ploše F1, tak se stane co?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
jestli myslíš na základní ploše s ikonama ,tak nic...
když jsem dala hledat - nápověda a podpora - tak vyjelo: Typ - zástupce , umístění : C:/Users/Dana/AppData/Roaming/Microsoft/Windows/nabídka start/Programy , tak jsem šla na céčko,složka Users,moje složka Dana a AppData už jsem tam nenašla...
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus tady:
http://support.microsoft.com/fixit/
nebo:
Windows Repair
http://www.tweaking.com/content/page/wi ... n_one.html
Stáhni si Windows Repair
Installer (4.41 MB)
http://majorgeeks.com/downloadget.php?i ... 8eb328614e
Portable (2.02 MB)
http://www.majorgeeks.com/downloadget.p ... 9b142a875e
na svojí plochu a spusť ho. Program se nainstaluje.
Přejděte ke kroku 2 a povolit jeho spuštění disku kontrolu
Jakmile to bude hotové a pak přejděte ke kroku 3 a nechat běžet SFC.
Na kartě zahájení opravy vybrat rozšířený režim a klepněte na tlačítko Start-Vyberte zaškrtnutých položek (odstranit klíšťata od zbytku) a zaškrtněte restartovat systém po dokončení . Po dokončení můžete, dejte mi vědět o všech nevyřešených problémů .Download Windows Repair (vše v jednom) z tohoto webu. Nainstalujte program a poté spusťte.
jinak je to zde:
C:\Users\Default\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Maintenance\Help.lnk
http://support.microsoft.com/fixit/
nebo:
Windows Repair
http://www.tweaking.com/content/page/wi ... n_one.html
Stáhni si Windows Repair
Installer (4.41 MB)
http://majorgeeks.com/downloadget.php?i ... 8eb328614e
Portable (2.02 MB)
http://www.majorgeeks.com/downloadget.p ... 9b142a875e
na svojí plochu a spusť ho. Program se nainstaluje.
Přejděte ke kroku 2 a povolit jeho spuštění disku kontrolu
Jakmile to bude hotové a pak přejděte ke kroku 3 a nechat běžet SFC.
Na kartě zahájení opravy vybrat rozšířený režim a klepněte na tlačítko Start-Vyberte zaškrtnutých položek (odstranit klíšťata od zbytku) a zaškrtněte restartovat systém po dokončení . Po dokončení můžete, dejte mi vědět o všech nevyřešených problémů .Download Windows Repair (vše v jednom) z tohoto webu. Nainstalujte program a poté spusťte.
jinak je to zde:
C:\Users\Default\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Maintenance\Help.lnk
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
tak a z toho jsem už naprosto blbá, zkoušela jsem stáhnout co se dá a spustit,ale žádné výsledky,nemohla jsem nikde najít kartu oprav ,abych tam něco vybrala a zatrhla start,strašně pomalu se nařítá stránka když chci otevřít operu ne explorer,změnili se mi tam domovské stránky,tak jsem ji dala zpátky ,nemám najednou dole ikonku skype,nejraději bycg se vrátila v systému ,ale nedostanu se do té podpory, teď jsem z toho celá nešťastná...a při tom už to tak krásně šlo....
Na disku C dám Users a potom už tam Default není,abych něco našla a poslala,tak já opravdu nevím....
Na disku C dám Users a potom už tam Default není,abych něco našla a poslala,tak já opravdu nevím....
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
V možnostech složky si povol zobrazování skrytých souborů a složek+ odškrtni zatržítko skrýt chráněné soubory operačního systému
je tam ta ikona??
Pozn. BitDefender Online Scan může být užíván pouze prostřednictvím Internet Exploreru, případně Chrome a Firefoxu.
Spusť BitDefender Online Scan
Klikni na I Agree.
Nainstaluj si prosím addony , pokud to bude vyžadováno.
Klikni na START Scan
Nech aktualizovat virovou databázi. Poté se spustí automaticky sken všech souborů a složek.
Je-li nalezena infekce , pokusí se program o její dezinfekci/smazání .
Po skenu klikni na More Detail >>
Jdi k Detected Problems tabulce a klikni na Click here to export the scan report.
Ulož si report jako .html na svojí plochu. Zkopíruj celý text a vlož do pozn. bloku ( notepadu). Ulož si výsledek do pozn. bloku a vlož sem celý jeho obsah.
je tam ta ikona??
Pozn. BitDefender Online Scan může být užíván pouze prostřednictvím Internet Exploreru, případně Chrome a Firefoxu.
Spusť BitDefender Online Scan
Klikni na I Agree.
Nainstaluj si prosím addony , pokud to bude vyžadováno.
Klikni na START Scan
Nech aktualizovat virovou databázi. Poté se spustí automaticky sken všech souborů a složek.
Je-li nalezena infekce , pokusí se program o její dezinfekci/smazání .
Po skenu klikni na More Detail >>
Jdi k Detected Problems tabulce a klikni na Click here to export the scan report.
Ulož si report jako .html na svojí plochu. Zkopíruj celý text a vlož do pozn. bloku ( notepadu). Ulož si výsledek do pozn. bloku a vlož sem celý jeho obsah.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
tak jsem to udělala a povolila , na céčku to šlo až po programs,dál už to tam nebylo,takže ikonu jsem tam nenašla,jinak mi vyskákalo plno průhledných ikon na plochu,nějakých nesmyslů(art album....)
ted zkusím ten Bit defender
ted zkusím ten Bit defender
tak Bit defender mi nejde spustit,a stráku mám otevřenou v internet exploleru, a chtěla jsem se zeptat...někdy mi naskakují dole na ploše nějaké zprávy,jako ted ,když jsem to zkoušela spustit, že add-on nešly rozběhnout,nebo jestli chci instalovat to či ono,atd.... je to vše vždycky v angličtině ,nedá se tam nějak dostat čeština, děkuji
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Ptal jsem se na tu ikonu:
hlášky dole , zkus dát screen z těch hlášek , takhle toho moc nevím.
Zkus jít na tu stránku (http://windowshelp...), odkaz , cos dávala ty screeny a pokus se tam něco najít.
hlášky dole , zkus dát screen z těch hlášek , takhle toho moc nevím.
Zkus jít na tu stránku (http://windowshelp...), odkaz , cos dávala ty screeny a pokus se tam něco najít.
a kde mám tu ikonu hledat? hledala jsem ji na pevn´ém disku a došla jsem až po programs,ale help link už tam dál nebyl.Ty hlášky naskakují jen zřídka,tak když naskočí během našeho řešení tak bych poslala screen.Toto mi píše při spuštění Bit defender a na stránku windows help,co jsi mi poslal se nemůžu dostat píše to zas toto
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Spusť jako správce...Píše to , že máš spuštěno víc procesů , je třeba je ukončit a nechat jen IE.
Pokud nepůjde BitDefender , tak tohle (musíš zase odinstalovat BD):
ESET OnlineScan
Poznámka:
Je doporučeno mít během skenu vypnutý antivirový a antispywarový program .Zároveň se doporučuje mít zavřeny všechny ostatní okna , programy a nesurfovat po netu. Po skončení skenu si nezapomeň zase ochrany antiviru a antispywaru zapnout.Je doporučeno použít pro kontrolu prohlížeč Internet Explorer , jinak je nutno nainstalovat ESET Smart Installer a po skončení skenu vše zase řádně odinstalovat.
1. Klikni na ESET OnlineScan
2. Klikni na tlačítko Run ESET Online Scanner
3. Jen pro jiné prohlížeče než je Internet Explorer ( Ti , co mají spuštěn IE mohou toto přeskočit)
3.1. Klikni na esetsmartinstaller_enu.exe ke stáhnutí ESET Smart Installeru , ulož si soubor na svojí plochu.
3.2. Poklepej na ploše na ikonu esetsmartinstaller_enu
4. Dej zatržítko do čtverečku YES , I accept the Terms of Use. ( k potvrzení podmínek užití)
5. Klikni na tlačítko Start
6. Akceptuj další bezpečnostní varování ze svého prohlížeče. Nainstaluj si ovl.prvek ActiveX
7. Dej zatržítko do čtverečku Scan archives
8. Ujisti se , že volba "Remove found threats" je nezaškrtnuta
9. Když se objeví display nastavení skenu počítače , klikni na Advanced settings , a dej zatržítko na :
Enable Anti-Stealth technology (pokud není již zatržena)
10. Klikni na tlačítko Start
11. ESET si pak stáhne svojí aktualizaci , nainstaluje jí a poté začne skenovat Tvůj počítač
12. Když bude sken hotov , klikni na šipku List of found threads
13. Klikni na tlačítko Export to text file , a soubor si ulož pod nějakým jménem na svojí plochu
14. Klikni na tlačítko Back
15. Klikni na tlačítko Finish
Celý obsah textového souboru , který sis uložil na plochu sem prosím vlož.
Tady hledat:
Programs\Maintenance\Help.lnk
Pokud nepůjde BitDefender , tak tohle (musíš zase odinstalovat BD):
ESET OnlineScan
Poznámka:
Je doporučeno mít během skenu vypnutý antivirový a antispywarový program .Zároveň se doporučuje mít zavřeny všechny ostatní okna , programy a nesurfovat po netu. Po skončení skenu si nezapomeň zase ochrany antiviru a antispywaru zapnout.Je doporučeno použít pro kontrolu prohlížeč Internet Explorer , jinak je nutno nainstalovat ESET Smart Installer a po skončení skenu vše zase řádně odinstalovat.
1. Klikni na ESET OnlineScan
2. Klikni na tlačítko Run ESET Online Scanner
3. Jen pro jiné prohlížeče než je Internet Explorer ( Ti , co mají spuštěn IE mohou toto přeskočit)
3.1. Klikni na esetsmartinstaller_enu.exe ke stáhnutí ESET Smart Installeru , ulož si soubor na svojí plochu.
3.2. Poklepej na ploše na ikonu esetsmartinstaller_enu
4. Dej zatržítko do čtverečku YES , I accept the Terms of Use. ( k potvrzení podmínek užití)
5. Klikni na tlačítko Start
6. Akceptuj další bezpečnostní varování ze svého prohlížeče. Nainstaluj si ovl.prvek ActiveX
7. Dej zatržítko do čtverečku Scan archives
8. Ujisti se , že volba "Remove found threats" je nezaškrtnuta
9. Když se objeví display nastavení skenu počítače , klikni na Advanced settings , a dej zatržítko na :
Enable Anti-Stealth technology (pokud není již zatržena)
10. Klikni na tlačítko Start
11. ESET si pak stáhne svojí aktualizaci , nainstaluje jí a poté začne skenovat Tvůj počítač
12. Když bude sken hotov , klikni na šipku List of found threads
13. Klikni na tlačítko Export to text file , a soubor si ulož pod nějakým jménem na svojí plochu
14. Klikni na tlačítko Back
15. Klikni na tlačítko Finish
Celý obsah textového souboru , který sis uložil na plochu sem prosím vlož.
Tady hledat:
Programs\Maintenance\Help.lnk
nevím co a jak spustit jako správce.....ten eset scam jsme spustila ,běželo to asi dvě hodiny ,ale žádný displej nastavení skenu se neobjevil,tak ani nevím kde mám výsledky. a posílám screen s tou hláškou dole.